Különleges élménycsomagok

Piknikélmény a tetőteraszon, smink- és színtanácsadás egy barátnővel, stílustanácsadással egybekötött páros ékszercoaching, portréfotózás, stb.

Ismerd meg az együttműködő szolgáltatóinkat, és érdeklődés esetén jelentkezz bármilyekre rajtunk keresztül, vagy akár közvetlenül náluk!

Mesés piknikélmény a tetőteraszon – Secret Picnics

Lepjétek meg egy különleges élménnyel barátnőtöket a lánybúcsúján, születésnapján, vagy babvárás alkalmából. Próbáljátok ki a piknikezést a Patent tetőteraszán, miközben gyönyörködhettek a városi kilátásban, mely egészen biztosan különleges és mesés élmény lesz! A terasz piknik 3-6 főre ideális program bármilyen alkalomra.

Részletek »

Zöldülő neszesszer – sminktanácsadás

Ha szeretnél kicsit jobban odafigyelni a bőrödre is, de megspórolnád a rengeteg utánajárást… Ha érdekel, milyen lehetőségek rejlenek a natúr arcápolásban… Ha szívesen kipróbálnál natúr sminktermékeket, de látatlanban nem akarsz költeni rájuk… Ha egy jól kihasználható sminkkészletre cserélnéd a jelenlegit… Akkor ez a program neked szól! Jöhetsz egyedül vagy akár barátnőddel, lányoddal, édesanyáddal is!

Részletek »