Egyéni konzultáció, ügyféltalálkozó

Kiknek és milyen célból ajánljuk?

Várunk tanácsadókat, coachokat, terapeutákat, mentorokat, szinte bármilyen szakterületről, akik egyéni konzultáció céljából találkoznak alkalmanként, vagy rendszeresen ügyfeleikkel.

Várunk továbbá olyan vállalkozókat is, akiknek ügyféltalálkozójához nem felel meg egy étterem, kávézó a téma vagy a tevékenység jellege miatt (szerződés átbeszélése, aláírás, stb.), hanem privátabb szférára van szükségük.

Mikor vehető igénybe?

Lehetőség van ad-hoc jelleggel 1 órás foglalásra, előre egyeztetett időpontban. Tekintettel arra, hogy egy coaching vagy terápiás folyamat legalább 5-6 alkalomból álló folyamat ugyanazon ügyféllel, így lehetőséget biztosítunk arra, hogy 1-1 ügyféllel ugyanazon időpontra történjen egy foglalás, amolyan bérlet jelleggel.

Hosszútávú célunk, hogy a hozzánk járó konzulensekkel fix napra, fix idősávokra szerződjünk le bizonyos rugalmasság megtartása mellett, mely tervezhetőség mindkét fél számára megfelelő lehet.

Mennyiért lehet használni a coaching szobákat?

Mindkét emeleti szoba használható erre a célra, az árak a létszámtól is függnek, tehát 2, maximum 3 fő esetén tudjuk biztosítani a konzultációs szoba árakat. Minél magasabb a havi óraszám, annál kedvezőbb az óradíj, azaz arányosan csökken.

Példák az óraszámok függvényében (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

  • ad-hoc bejelentkezés esetén 2.600 Ft / óra, 3.600 Ft / 1,5 óra, 4.400 Ft / 2 óra, 8.000 Ft / 4 óra;
  • havi 16 óra (pl. heti 1×4 óra) esetén 1.800 Ft / óra (28.800 Ft / hó);
  • havi 24 óra (pl. heti 2×3 vagy 1×6 óra) esetén 1.600 Ft / óra (38.400 Ft / hó);
  • havi 32 óra (pl. heti 2×4 óra) esetén 1.300 Ft / óra (41.600 Ft / hó);
  • havi 48 óra (pl. heti 2×6 óra) esetén 1.100 Ft / óra (52.800 Ft / hó);
  • havi 60 óra felett akár egyedi megállapodással.

Ez tetszik! Hogyan tudom kipróbálni, mi a bejelentkezés módja?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

„Az ügyfeleim imádják a helyet! A helyszín igényessége, tisztasága, egyedülálló tetőterasza kiváló hátteret biztosítanak. A tulajdonos, Bori nagyon figyelmes házigazda.” M. Vera fehérje diéta tanácsadó