Bérléssel kapcsolatos gyakori kérdések

2 csoportos szobánkat alkotóknak, kézműveseknek, szolgáltatóknak ajánljuk, akik rendszeresen tartanak, vagy szeretnének szervezni workshopot, tanfolyamot.

Egyéni szobát olyan vállalkozóknak, szabadúszó tanácsadóknak (coachok, mentorok, fejlesztők, stb.), akik szeretnének egy alkalmi bázist, akár munkavégzés, akár ügyfélfogadás céljából

Mindazoknak, akiknek fontos a lokáció, az inspiráló közeg, a minőség, az igényesség, az otthonosság, és a természetes fény.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, érdeklődj a szabad időpontokról e-mailben, vagy akár telefonon.

Foglalást megelőzően mindenképpen ajánljuk a helyszín személyes megismerését.

A foglalás bérleti szerződés megkötését követően, és foglalási díj elutalását követően válik véglegessé.

Áraink függnek:

  • az eltöltött időtől;
  • hétköznap, vagy hétvége;
  • hány alkalom.

Többféle kedvezmény közül lehet választani melynek mértékét személyre szabottan határozzuk meg az egyedi igények ismeretében.

Aktuális árlistánkat megtalálod a honlapon is, illetve az árjegyzék igénylő űrlapot kitöltve, vagy a patent@patentbudapest.hu címre írva, e-mailben is megkapod a részletes árlistát PDF formátumban.

A lemondási feltételek meghatározása minden esetben egy személyes megbeszélést követően történik, amikor is megismerjük egymás szempontjait.

A csoportos szobákra vonatkozó 3000-5000 Ft / alkalom foglalási díj nem jár vissza lemondás esetén, ez a költség valójában egy damin költség, mely azonban a bérleti díj hátralékából levonásra kerül, amennyiben a szervezett esemény nem kerül lemondásra.

Az egyéni szobára köthető középtávú (3-6 hónapos) szerződés is, melynek feltételeinek meghatározása szintén közös megállapodás tárgyát képezik.

Szabad időpontokról, napokról telefonon, e-mailben is tudunk tájékoztatást adni.

A weboldal és Facebook eseménynaptárban lévő workshopok, foglalások nem minden esetben tükrözik az aktuális állapotot, mert előfordul, hogy:

  • egy foglalás 2-3 hónappal korábban megtörténik, de az eseményt még nem hirdette meg a szervező, illetve dolgozik a kiírásán;
  • teljesen zártkörű az esemény (tréning).

Kérlek, érdeklődj telefonon, e-mailben!

Ha egész napos foglalkozást, tanfolyamot, tréninget szervezel, akkor a környéken gyalogos közelségben számos étterem érhető el, különböző árfekvéssel. A szintén közeli Mammut Bevásárló központban is sok-sok gyors-étterem található.

A közeli éttermek listáját kérésre szívesen elküldjük nyitvatartási és elérhetőségi információkkal, de mindez a résztvevők számára is elérhető nyomtatott formában a helyszínen, hogy szabadon tudjanak választani.

Hétvége esetében legalább 60, hétköznap esetében legalább 30 nappal korábban történő foglalást szoktuk javasolni, az igénybe vehető maximum 30 % előfoglalási kedvezmény érvényesítése miatt.

Egyéb esetben, ha a többi kedvezmény közül választasz, akkor bármikor foglalhatsz, a szabad kapacitások függvényében.