Több alkalmas workshop, tréning, tanfolyam

A több, azaz min. 2 alkalomból álló, de azonos résztvevői körrel megtartott programokra – például 5 x 2 órás, vagy 3 x egész napos tanfolyam – a foglalásokat még személyre szabottan kezeljük, és csomagárat kalkulálunk. IIyen esetben a foglalási díjat is csomagban határozzuk meg. Ha ilyen tanfolyam szervezését kezded el, mindenképpen olvasd végig a workshopok céljából történő foglalásra vonatkozó fontos tudnivalókat ITT.

Ez érdekel! Hogyan tudok kérni személyre szabott ajánlatot?

Személyes megtekintés mindenképp ajánlott, de ez előtt, a főbb információk ismeretében is tudunk személyre szabott ajánlatot készíteni, így keress minket bátran! Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot.

“Trénerképzőhöz kerestünk megfelelő termet. Megnéztünk pár helyet, de egyikben sem éreztük magunkat komfortosan. Nekünk fontos, hogy a tanítványok otthon érezzék magukat, szeretjük egyfajta fogadósként üdvözölni őket. Megérkeztünk, otthon voltunk, Borivalpedig olyan gíorsan megtaláltuk a közös hangot, hogy nem is volt kérdés, ez az, amit kerestünk.”

B. László és B. Judit trénerek

“Igényes és otthonos helyszín Budán, a Mammut-tól 1 percre, exkluzív terasszal. Borival nagyon jó együtt dolgozni, nagyon rugalmas, kedves, és mindent megtesz a vendégek kényelméért. A kilátás a városra egyedülálló.”

E. Anna coach