Bellavilla ➖ Akvarell workshop

Időpont: december 10. szombat 09:30 - 13:30

Ár:Szervező, oktató: Bellavilla, Vida Emese

Karácsony – képeslapok, ajándékkísérők festése csodaszép adventi grafikákkal

  • bevezetés az akvarellfestésbe – alapok
  • a 2 féle festési technika bemutatása, gyakorlása
  • Képek és kártyák festése folyamatos segítség és instrukciók mellett.

Kezdő szint: A Bellavilla workshopokon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, ha még nem festettél akvarellel, itt az idő, hogy kipróbáld!

Részvételi díj: 14.500 Ft

Az összeg tartalmazza:

A workshopon lehetőség lesz eszközcsomag vásárlására is, ezzel kapcsolatban a workshop előtt emailben tájékoztatlak a lehetőségekről. 

Visszamondással kapcsolatos információk: A helyfoglalás díja 7000 Ft. Egy héten túli visszamondás esetén a teljes összeget visszautaljuk. Egy héten belüli visszamondás esetén a 7000 Ft feletti összeget utaljuk vissza.

Ha a befizetett workshop a szervező hibájából marad el:

Nem csak az alkotói élménnyel leszel gazdagabb, hanem jó kis technikai trükkökkel, melyekkel kezdőként is látványos dolgokra leszel képes. Emese a workshop alatt folyamatosan kontrollálja munkádat és minden résztvevő személyre szóló segítséget kap.

A workshopokon maximum 9 fő vesz részt, így mindig jut elég figyelem minden résztvevőre.


A Bellavilla workshopokon a rendkívül változatos minták és tematikák által mindig tanulhatsz újat és/vagy gyakorolhatod, elsajátíthatod a már eddig tanultakat.

Tarts velünk egy igazi kikapcsolódós workshopon, várunk szeretettel!

Teljesen kezdőként vettem részt egy Bellavilla workshopon, amelyen a tájképfestéshez szükséges technikákat sajátíthattam el. Minden érthető volt, Emese mindenben segített, és szuper élményekkel távoztam. Jó szívvel ajánlom olyanoknak, akik szeretnének alkotni valami egyedit, akár lakásuk dekorálása céljából!

Egy workshop résztvevő