Konzultálj, találkozz ügyfeleddel a coaching szobában

Coach szobák Buda legfrekventáltabb részén

A Patent 2 rendkívül hangulatos, világos, barátságos, és inspiráló szobáiba elsősorban olyan tanácsadókat, coachokat, mentorokat várunk – szinte bármilyen szakterületről – hosszú távú együttműködésre, akik ügyfélfogadási idejüket tervezhetővé szeretnék tenni, azaz fix napon, fix időtartamban szeretnének ügyfeleiknek személyes konzultációs lehetőséget biztosítani, mindezt egy frekventált helyen, belvárosi, mégis nyugodt környezetben.

Várunk olyan egyéb vállalkozókat is, akiknek ügyféltalálkozójához privát szférára van szükségük, és nem felel meg egy étterem, kávézó a téma vagy a tevékenység jellege miatt (szerződés átbeszélése, aláírás, stb.).

Mikor vehető igénybe, és mi a foglalás módja?

Coach szobák minden hétköznap rendelkezésre állnak, a szabad kapacitás erejéig.

Természetesen lehetőség van ad-hoc jelleggel történő foglalásra is, előre egyeztetett időpontban (min. 1,5 órára), de hosszútávú célunk, hogy a hozzánk járó konzulensekkel fix napra, fix idősávokra szerződjünk le bizonyos rugalmasság megtartása mellett, mely tervezhetőség mindkét fél számára megfelelő lehet.

Milyen berendezési tárgyak vannak a szobában?

  1. A kisebb, 10 nm-es coach szobában a 2 fotelen kívül található egy íróasztal is, mely alkalmas írásra, rajzolásra (pl. művészetterápia foglalkozás esetén).
  2. A nagyobb, 14 nm-es szobában 2 asztal, és párnázott textilszékek találhatók (nem fotelek). Ez a szoba alapvetően inkább hivatalosabb konzultációhoz alkalmas, de könnyű rendezhetősége miatt előszeretettel használják coachinghoz is, és kilátása, fekvése egyedülálló!
Győződj meg a helyiségek hangulatáról virtuális sétánkon keresztül! Fontos információ: a coachingok ideje alatt nincs csoportos esemény a csoportos szobában.
Mennyiért lehet használni a coaching szobákat?

Konzultációs használat esetén díjszabásunk  2 főre szól, 3 fő esetén felárral kell számolni. Minél magasabb egy tárgyhavi óraszám, annál kedvezőbb az óradíj, azaz arányosan csökken.

Óradíjak az óraszámok függvényében (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

  • ad-hoc bejelentkezés esetén 4.200 Ft / 1,5 óra, 5.200 Ft / 2 óra, 7.200 Ft / 3 óra, 8.800 Ft / 4 óra;
  • min. 4-5 előre lefoglalt időpont vagy 28.000 Ft előre fizetése esetén bérletkonstrukciók;
  • fix napos, fix idősávos konstrukció: tárgyhavi 20 / 40 óraszám felett 2.000 / 1.800 Ft sávos óradíjak.

Személyes találkozást, megtekintést követően minden, egyedi igények és elképzelések esetén személyre szabott ajánlatot állítunk össze. 

Hogyan tudom megnézni, kipróbálni, mi a bejelentkezés módja?

A Patentet körbe tudod járni virtuálisan is ITT, de természetesen eljöhetsz megnézni személyesen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon (+36302671476), e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és mi rövidesen elküldjük neked aktuális díjszabásunkat. Szabad időpont kérdésekre mindig gyorsan reagálunk! Keress bizalommal!

„A Patent egész egyszerűen plusz értéket ad a saját szolgáltatásomhoz. Olyan környezetet biztosít, amelyben otthon érezhetjük magunkat, igényes és különleges. Akikkel együtt dolgozom – akár egyéni akár csoportos foglalkozásban – nem csak miattam jönnek újra, hanem szeretnek itt lenni, várják, hogy jöhessenek. Köszönöm Bori, hogy a Patent emeli az én tevékenységem fényét!” H. Ildikó coach
 

„Az ügyfeleim imádják a helyet! A helyszín igényessége, tisztasága, egyedülálló tetőterasza kiváló hátteret biztosítanak. A tulajdonos, Bori nagyon figyelmes házigazda.” M. Vera fehérje diéta tanácsadó