Állandó és időszakos programok

Folyamatos kapcsolatban és együttműködésben állunk a különböző tematikájú workshopok, események szervezőivel, akik alkalmanként vagy rendszeresen tartanak workshopokat a Patent Budapestben. A kínálatban egyaránt megtalálhatók a kiscsoportos kézműves témájú workshopok, a szolgáltató, tudásanyag bővítő események, és a különlegesebb, exkluzívabb, 1-3 fős élményprogramok is.

A 2020-ban elindult pandémia nem kedvezett az offline workshopoknak, ezért nem minden típusú program kerül nyilvános eseményként kitűzésre. Az aktuális eseményekről a FB eseménylistában tudsz tájékozódni.

Ha a lenti kínálatunkban körbenézel, és találsz olyan workshopot, melynek témája nagyon tetszik, és akár több barátoddal összeállva szeretnél részt venni valamelyiken, vagy értesülni a legközelebbi nyilvános és offline alkalomról, akkor javasoljuk, hogy mindenképpen töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és írd be az „Üzenet” részbe, hogy melyik iránt érdeklődsz.

Élményprogramok

Piknikélmény a tetőteraszon, smink- és színtanácsadás egy barátnővel, stílustanácsadással egybekötött páros ékszercoaching, portréfotózás, stb. Ismerd meg az együttműködő szolgáltatóinkat, és érdeklődés esetén jelentkezz bármilyekre rajtunk keresztül, vagy akár közvetlenül náluk!

Részletek »

Kézműves, alkotós workshopok

Ékszerek, varrás, szappan, édességek, illatok, gyurma, otthoni dekorációk, ökokencék, stb. Nézz körül rendszeresen, vagy alkalmanként visszatérő, előképzettséget nem igénylő kézműves workshopjaink között, és ha érdekel valamelyik, jelezd nekünk, hogy értesülni tudj a következő időpontról. Ha pedig kézművesként, alkotóként szeretnél megjelenni a Patent programkínálatában, kérlek ITT nézz körül.

Részletek »

Szolgáltatói workshopok, tanfolyamok

Minden, ami vállalkozás fejlesztés, mentorálás, marketing, üzletvitel, fókuszban a fejlődés és tudásanyag bővítés.
Ha oktatóként, előadóként szeretnél megjelenni a Patent programkínálatában, kérlek ITT nézz körül, vagy töltsd ki Kapcsolatfelvételi űrlapunkat

Részletek »