Használd alkalmi irodaként, munkavégzésre

Kiknek és milyen célból ajánljuk?

Az alkalmi iroda szolgáltatás elsősorban vállalkozóknak, szabadúszóknak ajánlott, de ezen felül bárkinek, akinek nincs saját irodája, otthonról dolgozik, és alkalmanként vagy akár rendszeresen szüksége van egy helyre, ahol:

  • dolgozhat laptopon,
  • becsatlakozhat egy online találkozóra, tanfolyamra,
  • ő maga tarthat online konzultációt ügyfelével,
  • le tud bonyolítani egy Facebook élőt anélkül, hogy bárki zavarná.

A munkavégzést szélessávú internet használat, kávé- és teafőzési, valamint ebédmelegítési lehetőség teszi komfortossá, de ebédelni számos környékbeli menüs vendéglátó helyre is el lehet menni.

Mikor vehető igénybe?

Elsősorban hétköznap napközben, normál munkaidőben, a 8-20 h közötti intervallumban van erre lehetőség, de ettől eltérő elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Minimum 6 órára vehető igénybe. Egyéni munkavégzés céljából a 2 emeleti szoba valamelyike a legalkalmasabb, az egyik 10 nm, a másik 14 nm, és mindkettő rendkívül világos helyiség.

Mennyibe kerül?

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyen tervezhető legyen, fejenként bruttó 1.550-1.400 Ft / óra között mozognak.

Díjak alkalmi bejelentkezés esetén (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

  • 6 óra időtartamra 9.300 Ft / fő (vagy 15.600 Ft / 2 fő)
  • 8 óra időtartamra 11.200 Ft / fő (vagy 19.200 Ft / 2 fő)

Kedvezmények:

Visszatérő ügyfeleinknek és/vagy középtávú (2-4 hónapos) szerződéskötés esetén egyedi csomagajánlatot állítunk össze.

Ha 2 főnél többen jönnétek, vagy céges csapattal, kollégákkal kerestek egy helyet, ahol alkalmanként együtt tudtok dolgozni akkor keresd a „Tárgyalás, zárt coworking, munkamegbeszélés” szolgáltatás leírását.

Ez tetszik! Hogyan tudom kipróbálni, mi a bejelentkezés módja?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot.

„Ha igazán elmélyülten szeretnél dolgozni egy letisztult, esztétikus környezetben, akkor a Patent nagyon jó választás. Nemcsak a panorámás terasza miatt, amely igazán üdítő minden évszakban, hanem azért is, mert ebben a nyugodt légkörben sokkal fókuszáltabban tudsz haladni a feladataiddal az otthoni munkavégzéshez képest. Itt a Patentben zavartalanul lehet kihúzni a feladatokat a teendőlistáról.”

H. Timi blogger, időgazdálkodási tanácsadó