Alkalmi iroda, egyéni / páros munkavégzés

Kiknek és milyen célból ajánljuk?

Az alkalmi iroda szolgáltatás elsősorban vállalkozóknak, szabadúszóknak ajánlott, de ezen felül bárkinek, akinek nincs saját irodája, otthonról dolgozik, és alkalmanként vagy akár rendszeresen szüksége van egy helyre, ahol:

  • dolgozhat laptopon,
  • becsatlakozhat egy online találkozóra, tanfolyamra,
  • ő maga tarthat online konzultációt ügyfelével,
  • le tud bonyolítani egy Facebook élőt anélkül, hogy bárki zavarná.

A munkavégzést szélessávú internet használat, kávé- és teafőzési, valamint ebédmelegítési lehetőség teszi komfortossá, de ebédelni számos környékbeli menüs vendéglátó helyre is el lehet menni.

Mikor vehető igénybe?

Elsősorban hétköznap napközben, normál munkaidőben, a 8-18 h közötti intervallumban van erre igény és lehetőség, de ettől eltérő elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Egyéni munkavégzés céljából a 2 emeleti szoba valamelyike a legalkalmasabb, az egyik 10 nm, a másik 14 nm, és mindkettő rendkívül világos helyiség. Ebből a célból minimum 4 órára vehető igénybe.

Mennyibe kerül?

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyen tervezhető legyen, fejenként bruttó 800-900 Ft / óra között mozognak, és a normál munkaidőn belül lehet jönni 4-5-6-7-8 órára.

Díjak alkalmi bejelentkezés esetén (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

  • 4 óra időtartamra 3.600 Ft / fő (vagy 7.200 Ft / 2 fő)
  • 5 óra időtartamra 4.400 Ft / fő (vagy 8.800 Ft / 2 fő)
  • 6 óra időtartamra 5.200 Ft / fő (vagy 10.400 Ft / 2 fő)
  • 7 óra időtartamra 5.800 Ft / fő (vagy 11.600 Ft / 2 fő)
  • 8 óra időtartamra 6.400 Ft / fő (vagy 12.800 Ft / 2 fő)

Kedvezmények:

Minimum 4 alkalom 4 héten belüli lefoglalása és előre fizetése esetén 5-15 % engedményt tudunk biztosítani. Ha 2 főnél többen jönnétek, akkor keresd a „Tárgyalás, munkamegbeszélés” szolgáltatás leírását.

Ez tetszik! Hogyan tudom kipróbálni, mi a bejelentkezés módja?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot.

„Ha igazán elmélyülten szeretnél dolgozni egy letisztult, esztétikus környezetben, akkor a Patent nagyon jó választás. Nemcsak a panorámás terasza miatt, amely igazán üdítő minden évszakban, hanem azért is, mert ebben a nyugodt légkörben sokkal fókuszáltabban tudsz haladni a feladataiddal az otthoni munkavégzéshez képest. Itt a Patentben zavartalanul lehet kihúzni a feladatokat a teendőlistáról.”

H. Timi blogger, időgazdálkodási tanácsadó