Szervezz ide zártkörű rendezvényt

Milyen típusú  rendezvény céljából lehet lefoglalni a teljes Patent Budapestet?

Várunk minden olyan érdeklődőt, akik zárt körű programot (lánybúcsút, szülinapot, céges csapatépítést) szeretnének szervezni és megvalósítani, min. 3, maximum 10-12 fős társaságnak, csapatnak.

Sokféle zártkörű program megvalósítása megoldható, többek között:

  • születésnap;
  • lánybúcsú;
  • babaváró buli;
  • alkotós, kézműves workshop;
  • céges találkozó, csapatépítés;
  • társasjátékozás;
  • exkluzív piknik-berendezés a tetőteraszon a Secret Picnics jóvoltából, erről bővebb infóért KATT IDE.

A teljes lakás-stúdióban zártkörű baráti vagy céges összejövetel céljából kimondottan szolid, beszélgetős, kulturált tevékenységek folytathatók.

Hányan tudnak egyszerre bent tartózkodni?

Nézz körül Virutális sétánkon!

Maga a lakás-stúdió 60 nm-es, 3 külön helyisége van, de mivel belső 2 szintes, ezért a legnagyobb földszinti, 20-25 nm-es tér határolja be a létszámot. Az esemény jellegétől függően maximum 12 főre szoktuk ajánlani.

A Patent egyedülálló fekvésű tetőterasszal rendelkezik, ahol kényelmesen 4-5 fő fér el ültetve.

A hangulatos, 8 nm-es privát, szobából nyíló, Parlamentre, Bazilikára és Várnegyedre panorámás tetőterasz jó idő esetén biztosan a társaság kedvenc tartózkodási helye lesz.

Mennyi időre lehet kibérelni a teljes Patentet és mennyibe kerül?

Minimum időtartam 3 óra, de akár egész napra is kibérelhető, legkésőbb 21 h-ig történő távozással. Az időtartamba minden esetben kalkuláljátok bele az előkészületi időt, ha olyan programot szerveztek, amihez például dekorálás szükséges.

Áraink függnek az eltöltendő időtartamtól, a létszámtól, a program jellegétől, a naptól, és napszaktól.

Díjak ízelítőül a teljes Patent hétvégi, zártkörű, szórakozást szolgáló rendezvény céljából történő kizárólagos használata esetén (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

  • 10-12 főig 30.000 – 60.000 Ft között, naptól, napszaktól és időtartamtól függően
  • minimum bérlési idő 3 óra
  • Kérd a teljes díjszabást tartalmazó tájékoztatónkat a lenti kapcsolati űrlap kitöltésével.

Minden esetben foglalási díj befizetése mellett tudjuk biztosítani a helyszínt a megbeszélt napon és időtartamban, melynek mértéke 15.000 Ft, és ezt a teljesítéskor levonjuk a teljes díjból.

Az árak tartalmazzák a helyben történő, önkiszolgáló kávé-, tea- és vízfogyasztást, a teljes Patent használatát, és a végtakarítást, a Házirend betartása mellett.

Van-e lehetőség a helyszínen étel elfogyasztására?

Igen, van lehetőség erre. Van konyha, mikróval, eszközökkel, kávéfőzővel. Vihettek vagy rendelhettek ételt, illetve – elsősorban hideg – cateringet mi is tudunk intézni. Ilyen irányú igényeteket, elképzeléseiteket mindenképpen jelezzétek ajánlatkéréskor.

Vihetünk-e dekorációt?

Igen, természetesen. A dekorálás idejével is kalkuláljatok ez esetben.

A tetőteraszra külön díjazás ellenében kérhető min. 3 órás kitelepüléssel piknik berendezés is, a secret Picnics által biztosított szettek közül.

Tudtok-e ajánlani workshopokat, programokat?

Igen, természetesen. A Patentben eddig megvalósult, időszakosan visszatérő, nyilvánosan meghirdetett workshopok alkotóival, szervezőivel partneri kapcsolatban állunk, ezért sokféle jellegű és típusú, kikapcsolódást és élményt nyújtó, vagy akár kompetenciát fejlesztő, alkotó, 2-4 órás program közül tudtok választani.

Megnézem az élményprogramokat.

Megnézem a kézműves workshopokat.

Amennyiben bármelyik téma vagy program iránt érdeklődtök, akkor a várható létszám, és a tartózkodás hosszának ismeretében csomagajánlatot állítunk össze. De hozhattok, hívhattok ti magatok is alkotót, kézművest, ha a fenti kínálatunkból nem tudtok választani, vagy akár ti magatok is összejöhettek alkotni minden kötöttség és moderátor nélkül.

Ez érdekel! Hogyan tudok a részletekről érdeklődni?

Ha konkrét elképzeléseid vannak, javasoljuk, hogy írd le nekünk e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot. Kérdés esetén pedig keress minket bátran a telefonon, vagy írásban.

„A Patent egy végtelenül kulturált, modern, igényes, és inspiráló hely. Elhelyezkedés, megközelíthetőség, sokoldalúság, mindenből 5-ös”

O. Linda

 

„A helyet az igényesség jellemzi, a tulajdonos megbízható, nyitott és segítőkész. A szobák praktikusak, világosak és jól felszereltek!”

F. Anett