Bemutatkozás

Várnagy Borbála vagyok, a Patent Budapest tulajdonosa és vezetője.

Mi az a Patent Budapest? Kiscsoportos kreatív, szolgáltatói és egyéb foglalkozásoknak, valamint alkalmi munkavégzésnek és egyéni konzultációknak helyet adó lakás-stúdió, amelyet hosszas tervezgetés után 2019 őszén nyitottam meg Buda szívében.

Mindig vonzódtam a kézműves tevékenységekhez és a szervezés világa sem áll távol tőlem, így végül ennek a két dolognak a kohéziója adta az inspirációt és az alapötletet a megvalósításhoz.

Egy olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol minden együtt van ahhoz, hogy Te igazán jól tudj dolgozni, alkotni, workshopokat tartani, vagy éppen kényelmesen ügyfeleket fogadni az otthonosság érzetével körülvéve, de ugyanakkor mégis elég távol az otthoni közegedtől.

A vállalkozás indításakor az egyik legnagyobb kihívást a helyszín megtalálása jelentette számomra. A két legfontosabb szempont a központi elhelyezkedés és a természetes fény nyújtotta világosság volt. Végül ráleltem arra a helyre, ahol megvalósíthattam az elképzeléseimnek megfelelő lakás-stúdiót.

A mindkét irányban panorámás, tetőteraszos, sokszor fényáradatban úszó Patent Budapest két nagyobb helyisége otthonos, barátságos, inspiráló közeget biztosít kis csoportos workshopoknak, terápiáknak, műhelyfoglalkozásoknak, konzultációs szobája pedig egyéni ügyféltalálkozóknak, coaching üléseknek szolgál tökéletes helyszínéül.

2020 nyarától, a Covid-19 járvány első hullámát követően tovább bővült a szolgáltatási paletta: az ügyfelek igényeihez alkalmazkodva már alkalmi irodahasználat céljából is be lehet térni a Patent bármelyik szobájába, ha csendes munkavégzésre vágysz.

Nem titkolt célom, hogy a partnerek által nyújtott szolgáltatások és a velük való hosszútávú együttműködések révén a Patent Budapest esemény és szolgáltatás kínálatában változatos programok és lehetőségek szerepeljenek az alkotás élményét nyújtó workshopoktól kezdve, a vállalkozóknak szóló tréningeken át, a zárt körben is megszervezhető magán vagy céges eseményekig, akár snack bekészítéssel is a partnerek igényeinek megfelelően.

Nem csak a közvetlen ügyfelek elégedettsége kiemelkedően fontos számomra, hanem az is, hogy az ő partnereik és vendégeik is szívesen térjenek vissza máskor is a Patentbe, akár más szolgáltatás vagy program igénybe vétele céljából.

Minden megkeresésre, ötletre nyitott vagyok, keressetek bizalommal!

Mert kell egy hely. A Patent Budapest ez a hely, amely szeretettel vár mindenkit.