Szolgáltatások és árak

Alkalmi iroda, egyéni / páros munkavégzés

Szükséged van egy helyre, ahová alkalmanként eljárhatsz dolgozni egyedül, vagy egy ismerősöddel? Kiszabadulnál néha a home office rabságából? Keresel egy csendes helyet, ahol online találkozóidat lefolytathatod, vagy becsatlakozhat egy online tréningre?

Tárgyalás, munkamegbeszélés, zártkörű coworking

Keresel egy helyet, ahol együttműködő partnereiddel le tudtok folytatni egy pár órás megbeszélést? Van egy 3-8 fős csapatod, akikkel néha összejárnátok egy közös brainstormingra, coworkingre? Nem felel meg ilyen célból egy kávézó, étterem, mert sok a zavaró körülmény?

Egyéni konzultáció, ügyféltalálkozó

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kiscsoportos workshop, foglalkozás

Szeretnél egy bázist workshopjaidhoz, műhelyfoglalkozásaidhoz? Fontos számodra, hogy résztvevőid könnyen megközelíthető helyszínre hívd és ott komfortosan érezzék magukat? Szereted, ha sok természetes fény, és inspiráló közeg is körülvesz? Szükséged van nagy asztalfelületre, és kényelmes székekre?

Több alkalmas workshop, tréning, tanfolyam

Keresel egy helyet, ahol több alkalomból álló tanfolyamodat, tréningedet meg tudod tartani előre kitűzött időpontokban? Tréningedhez eszközökre (táblára, projektorra) is szükséged van? Olyan helyet keresel, ahol csak ti vagytok, kényelmesen eltölthettek pár órát, levegőzni is tudtok, esetleg ebédelni sem kell kimenni, hanem a helyszínen catering is megoldható?

Terápiás, önismereti csoport

Önismereti, terápiás csoportodnak olyan helyet keresel, ami meghitt, privát, és nincs zavaró körülmény? Fontos, hogy ez egy barátságos, meleg környezet legyen, ahol kávézási, teázási lehetőség is van?

Portré fotózás, videofelvétel

Portréfotózáshoz keresel egy olyan helyet, aminek nincs stúdió jellege, és elegendő természetes fény is van? Fotóalanyod inkább természetesebb, letisztult, barátságos irodai környezetben szeretné magát láttatni? Kültérre beszéltél meg egy portré fotózást, de az időjárási viszonyok közbeszóltak, és nem tudjátok elhalasztani?

Zártkörű rendezvény, céges csapatépítés

Összejönnétek barátaitokkal, kollégáitokkal valamilyen alkalomból, de nem mennétek étterembe? Szeretnétek egy zártkörű workshopot szervezni magatoknak? Társasoznátok valahol zavartalanul? Olyan helyet kerestek, ahol csak ti vagytok, és ahová bevihettek ételt, italt is?