Kiscsoportos workshop, foglalkozás

Kiknek és milyen célból ajánljuk?

Várunk alkotókat, kézműveseket, designereket, akik alkalmanként vagy rendszeresen tartanak workshopokat, műhelyfoglalkozásokat, tanfolyamokat. Erre leginkább péntek estétől vasárnap estig van igény, kereslet.

Várunk szolgáltatókat, tanácsadókat, akik adott szakterületen ismeretbővítő workshopokat, tréningeket szerveznek. A témától és célcsoporttól függően erre igény lehet hétköznap és hétvégén egyaránt.

Foglalni alkalomszerűen is lehet természetesen, de célunk hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása, szem előtt tartva a közös érdekeket. Fontosnak tartjuk, hogy egy adott esemény megvalósuljon, ennek érdekében azokat egyedi elbírálás alapján megjelenítjük a weboldalunk Állandó és időszakos programok oldalán. Továbbá egy adott esemény hírét saját közösségi média felületeinken is eljuttatjuk követőinkhez, posztjainkkal, megosztásainkkal is hozzájárulunk a közös cél eléréséhez, azaz az esemény létrejöttéhez.

Hány helyiség van, azok mekkorák, és hány fő fér el?

A lakás-stúdióban 2 olyan helyiség van, mely kislétszámú csoportok befogadására alkalmas.

 • A nagyobb, 25 nm-es térben 6-12 fő fér el egy közel 5 nm (140×360 cm) asztalfelület körül. Ez a szoba eszközigényesebb workshopokra alkalmasabb.
 • A kisebb, 14 nm-es teret 4-8 fő részére szoktuk ajánlani, itt a maximális asztalfelület 120×200 cm. Ez egy exkluzívabb szoba a kilátása és rendkívüli világossága révén.

Mindkét helyiségben sok a természetes fény, és igény szerint többféleképpen átrendezhetőek, amennyiben például kisebb asztalfelületre van szükség, vagy a workshop jellege körbeülős, beszélgetős, középen térrel.

Kényelmes, párnázott textilszékek biztosítják a résztvevők kényelmét.

 

Mennyi időre lehet igénybe venni a helyiségeket és mennyibe kerül?

A minimum bérlési idő 2 óra. A 2 és 5 óra közötti időtartamra óradíjas alapáraink vannak (bruttó 4.500-6.500 Ft / óra között). 5 óra fölött már gazdaságosabb az egész napos használati díj, mely 8-9 órát takar.

A fent említett 2 helyiség alapárai azonosak.

Minden érdeklődőnek személyre szabott ajánlatot állítunk össze, figyelembe véve a fontos szempontokat: mennyi a workshop nettó ideje, milyen napon, napszakban szeretnéd tartani, mennyi előkészületi idő kell, mi a tervezett minimum és maximum létszám, egyszeri vagy több alkalmas-e, szükség van-e eszközökre, bekészítésre, stb.

Példák a workshop történő használati díjakra (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

 • 2 órára hétköznap este vagy hétvégén, bekészítéssel, 5 főre 10.000 Ft, 7 főtől 13.000 Ft
 • 4 órára hétköznap este vagy hétvégén, bekészítés nélkül, 5 főre 16.000 Ft, 7 főtől 20.000 Ft
 • Egész napra hétvégén, bekészítéssel, 5 főtől 24.000 Ft
 • Teljes hétvége, vagy több hétvégi nap foglalása esetén akár 18-21.000 Ft / nap, létszámtól függetlenül

Opcionálisan válaszható extrák:

 • Flipchart / whiteboard (bruttó 1.500 Ft / alkalom)
 • Projektor használat (bruttó 3.000 Ft / alkalom)
 • Ollók, ragasztópisztolyok használata (bruttó 3.000 Ft / alkalom)
 • Patent / ringli / szegecs prés használata (bruttó 3.000 Ft / alkalom)
 • Teljes varrógép, és egyéb varrós eszközök használata (650 Ft / fő / óra)
 • Bekészítés egyedi megállapodás és igény szerint
 • Wifi használat díjmentesen.

Kedvezmények:

Hosszú távú, stratégiai együttműködés esetén, vagy több alkalom, időpont egyidejű foglalása esetén további kedvezmények érvényesíthetők, melynek mértéke megállapodás tárgyát képezi.

Mik a foglalási és lemondási feltételek?

Foglalásodat minden esetben 3.000-5.000 Ft foglalási díj befizetése mellett tudjuk véglegesíteni a foglalt időtartamtól függően, mellyel biztosítani tudjuk, hogy a megbeszélt és lefoglalt időpontban a helyiséget nem ajánljuk ki másnak. A foglalási díj nem jár vissza, ezt teljesítéskor levonjuk a helyiség bérleti díjából. Tudjuk, hogy a lemondás egy sarkalatos kérdés, ezért ezt általában egymás szempontjainak és érdekeinek figyelembe vételével határozzuk meg.

Meg lehet nézni személyesen a helyszínt, mielőtt elkezdek szervezni, meghirdetni egy workshopot?

Természetesen igen, sőt ajánlani is szoktuk, hiszen ahány féle workshop típus, tematika van, annyi féle igény is jelentkezik. Még ha nem is most aktuális éppen a workshopod megszervezése, még ha csak tervezed, ez esetben is érdemes eljönni megnézni, hogy aztán az igényeidet megismerve tudjunk díjat kalkulálni, amivel Te is jobban tudod tervezni várható költségeidet.

Ez érdekel! Hogyan tudok kérni személyre szabott ajánlatot?

Személyes megtekintés mindenképp ajánlott, de ez előtt, a főbb információk ismeretében is tudunk személyre szabott ajánlatot adni, így keress minket bátran! Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot.

„Nagyon modern, világos, jól felszerelt hely! A workshopom résztvevői is egytől egyig imádták, ilyen helyre szívesen visszajár mindenki. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

H. Orsi, az Otthonbutik bloggere

 

„Gyönyörű panorámás, nyugodt és világos workshop helyszín. Kedves és barátságos vendégvárás.”

L. Reni, workshop szervező