Bellavilla ➖ Akvarell workshop

Időpont: március 19. vasárnap 15:00 - 19:00

Ár: 14 500 FtSzervező, oktató: Bellavilla, Vida Emese

Részletek és a tematika kiírása az időpont előtt kb. 2 héttel

Téma: Madarak
Ami készül: a 2022-es tavaszi workshopon már szerepelt A4-es méretű poszter 7 madárral, de ha ezen a workshopon már részt vettél, újabb A4-es méretű madár képek is lesznek!

  • bevezetés az akvarellfestésbe – alapok;
  • a madarak festéséhez szükséges technikák bemutatása, gyakorlása;
  • figurák megfestése folyamatos segítség és instrukciók mellett;
  • a felrajzoláshoz segítséget nyújtunk vagy előre felskiccelt lapokat lehet választani.

Kezdő szint: A Bellavilla workshopokon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, ha még nem festettél akvarellel, itt az idő, hogy kipróbáld!

Nem csak az alkotói élménnyel leszel gazdagabb, hanem jó kis technikai trükkökkel, melyekkel kezdőként is látványos dolgokra leszel képes. Emese a workshop alatt folyamatosan kontrollálja munkádat és minden résztvevő személyre szóló segítséget kap.

A workshopokon maximum 9 fő vesz részt, így mindig jut elég figyelem minden résztvevőre.


A Bellavilla workshopokon a rendkívül változatos minták és tematikák által mindig tanulhatsz újat és/vagy gyakorolhatod, elsajátíthatod a már eddig tanultakat.

Tarts velünk egy igazi kikapcsolódós workshopon, várunk szeretettel!

Teljesen kezdőként vettem részt egy Bellavilla workshopon, amelyen a tájképfestéshez szükséges technikákat sajátíthattam el. Minden érthető volt, Emese mindenben segített, és szuper élményekkel távoztam. Jó szívvel ajánlom olyanoknak, akik szeretnének alkotni valami egyedit, akár lakásuk dekorálása céljából!

Egy workshop résztvevő