Bellavilla ➖ Akvarell workshop – bazsarózsák és boglárkák

Időpont: április 23. szombat 09:30 - 13:30

Ár: 13 500 Ft vagy 19.800 FtSzervező, oktató: Bellavilla, Vida Emese

Téma: Virágok

1. rész: bevezetés az akvarellfestésbe

2. rész: Bazsarózsák

3. rész: Boglárkák

Kezdő szint: A workshopon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, ha még nem festettél akvarellel, itt az idő, hogy kipróbáld!

Részvételi díj 2 féle konstrukcoióban:

13.500 Ft, mely összeg tartalmazza:

19.800 Ft, mely összeg tartalmazza:

Visszamondással kapcsolatos információk: A helyfoglalás “díja” 6.500 Ft. Egy héten túli visszamondás esetén a teljes összeget visszautaljuk. Egy héten belüli visszamondás esetén a 6.500 Ft feletti összeget utaljuk vissza.

A foglalkozás teljes anyaga, tematikája, a weboldalon és a közösségi médiában olvasható tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak.

A program után lehetőség van kapcsolattartásra, hogy mentorálni tudjuk fejlődésedet, kapcsolódhatsz egy zárt FB csoporthoz is, ahol további támogatást kaphatsz a festéshez!

Nem csak az alkotói élménnyel leszel gazdagabb, hanem jó kis technikai trükkökkel, melyekkel kezdőként is látványos dolgokra leszel képes. A workshop alatt folyamatosan kontrollálom munkádat és minden résztvevő személyre szóló segítséget kap.

Tarts velünk egy igazi kikapcsolódós workshopon, várunk szeretettel!

Teljesen kezdőként vettem részt egy Bellavilla workshopon, amelyen a tájképfestéshez szükséges technikákat sajátíthattam el. Minden érthető volt, Emese mindenben segített, és szuper élményekkel távoztam. Jó szívvel ajánlom olyanoknak, akik szeretnének alkotni valami egyedit, akár lakásuk dekorálása céljából!

Egy workshop résztvevő