DualFocus ➖ Intenzív trénerképző – vizsganap

Időpont: szeptember 01. csütörtök 09:00 - 19:00

Ár: egyedi kedvezményekA Dual Focus trénere, Bárány Judit 13 éve dolgozik trénerként, előtte HR vezetőként dolgozott, így rálátása volt arra is, hogy mit várnak a megrendelők. Ez ösztönözte arra, hogy megossza tudását, és tapasztalatait, amit számos nagy multinacionális cégnek és KKV-knak tartott tréning során szerzett.

Ezen a tréningen a gyakorlati és az elméleti rész ugyanolyan arányban lesz (70-30%), mint majd az végzett résztvevők által tartott tréningeken. A képzés végére pedig a vizsgafeladatnak köszönhetően a résztvevők számának megfelelő mennyiségű (6-8 db1 napos tréningtematika (apró részletességig kidolgozva) segíti, hogy valódi munícióval induljanak neki ennek a szakmának. Továbbá mivel egy trénernek a személyisége a munkaeszköze, ezért az önismeretre és az emberismeretre is nagy hangsúlyt fektetnek, ami már önmagában is hatalmas értéket teremt. Ezt a tudást ugyanis nem csak a tréneri munka során, hanem az emberi kapcsolatokban is nagyon jól lehet majd kamatoztatni.

A képzés eredményeként képes leszel:

A képzéssorozat során feldolgozásra kerülő témakörök röviden:

Módszertanok

Interaktív prezentáció, egyéni feladatok, páros és csoportos sajátélményű gyakorlatok, tapasztalat megosztás, tesztek-kérdőívek, videó bejátszások, idézetek, montázs, képkártyák alkalmazása stb.

Díjak és részletek