Kaméliakert ➖ Bevezetés a teák világába

Időpont: szeptember 25. vasárnap 10:00 - 12:00

Ár: 10 000 FtOktató: Varga Marianna teaszakértő

Ha szeretnél otthon is tökéletes csésze teát készíteni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, milyen eszközt szerezz be hozzá, hol, milyen teát vegyél, egyáltalán mit igyon a család, ez a alap tea tanfolyam neked való – avagy indulj az alapoktól!

Mire kapsz választ, ha részt veszel a workshopon:

* Hogyan válasszak jól teát?
* Hogyan készítsem el otthon helyesen?
* A víz minőségének hatása a végeredményre. Melyik a jó víz teakészítéshez?
* Mi az ideális hőfok és áztatási idő az egyes teatípusoknál?
* Hányszor önthetem fel a tealeveleket?
* Hogyan tároljam helyesen a teámat?
* Milyen teákat adhatok a gyerekeknek jó szívvel?

A kóstolandó teákat magad készíted el, így lesz alkalmad begyakorolni a mozdulatot, hogy otthon is tökéletes csésze teát kapj. Mert teázni csak így érdemes…

A workshop CÉLJA, hogy amellett, hogy kiváló teákat kóstolsz, megtanuld magabiztosan és helyesen elkészíteni a különböző teatípusokat, hogy otthon is folytathasd a tökéletes teaélményt.

AJÁNDÉK: a teák elfogyasztása után te magad is összeállíthatsz egy saját TEAKEVERÉKET alapteákból és fűszerekből, gyógynövényekből, gyümölcsökből és virágszirmokból, amit aromazáró papírtasakban, saját címkével ellátva haza is vihetsz, hogy otthon is élvezhesd ezt a különleges, izgalmas teavilágot.

Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!

Egy workshop résztvevője

Marianna egyéb teás workshopjairól itt tudtok tájékozódni.