Kún Zsófia coach ➖ open day

Időpont: június 11. vasárnap 08:00 - 16:00

Ár: ingyenesSzervező: Kún Zsófia coach – Útikalauz lélek-stopposoknak

〽️GYERE EL EGY ONLINE VAGY ÉLŐ COACHING ÜLÉSRE!〽️

————————————

Hogyan szegezd tekintetedet tudatosan befelé, feltérképezve erőforrásaidat? Hogyan találhatsz rájuk, és hogy szabadíthatod fel ezeket? Hogyan légy Te magad a változás, amit az életedben látni szeretnél?

🚀Egy coaching folyamat pont erről szól: önismeret, tudatosítás, új nézőpontok feltérképezése, a belső erőforrások felszabadítása. Eszközök gyűjtése a problémáiddal való megkűzdéshez.
Egy konstruktív folyamat, aminek a végén a kitűzött célod áll. Támogatást és kereteket kapsz hozzá, hogy biztosan haladhass felé.

Szoktad azt érezni, hogy:

❗ …Csak körbe körbe forognak a gondolataim. Ez nagyon megterhelő és frusztráló.

✓ Olyan jól esne (cenzúra nélkül) kimondani, és ezzel helyretenni, rendszerezni a fejemben a gondolatokat, és végre fellélegezni!

❗… Úgy érzem nincs a kezemben az irányítás.
Úgy érzem nem tudom kontrollálni a félelmeimet, negatív gondolataimat, és nagyon gyakran teljesen elveszek bennük. Ilyenkor ledermedek, és nem tudok megmozdulni.

✓ Meg akarom tanulni, hogyan lehet hatékonyan felismerni és hogyan kell kimászni ezekből a negatív spirálokból.

❗ … Nagyon nehezen mondok nemet, nehezen húzom meg a határaimat. Emiatt időről időre „teljesen elfogyok” , és már nem tudok adni magamból.

✓ Szeretném sokkal jobban felismerni az igényeimet , és megtanulni kommunikálni őket. Eszközök kellenek, amivel mindezt megtehetem!

❗ …Nem vagyok jól a bőrömben. Minden nap magamban érzek egy feszültséget, bizonytalanságot, nem tudom jó helyen vagyok-e, jó irányba haladok-e (a munkámban, egy párkapcsolatban, egy élethelyzetben) Vajon min kéne változtatnom, na és hogyan?

✓ Meg akarok bizonyosodni arról, mi az amit igazán szeretnék. Megtalálni az utat, amin végre kétségek nelkül haladhatok tovább. És megalkotni a változás lépéseit.

❗… Nehéz élethelyzetbe kerültem.
Nagyon elfogytak az energiáim. Nem érzem most magamban az Életerőt, amit megszoktam magamban. Mintha ez nem is én lennék. Mikor jutok már ki ebből a szorongató állapotból?

✓ Bármit megadnék az új lendület érzéséért, azért hogy lássam, hogy tudok elmozdulni innen, és végre vissza kaphassam az életvidám, önbizalommal teli Önmagamat.

❗…Tele vagyok tervekkel, célokkal, de zsong a fejem.. nem látom, hogyan következnek a lépések egymás után, ezért sokaig toporgok egy helyben. Ez nagyon sok feszültséget okoz.

✓ Szeretnék végre jelen lenni, hatékonyan használni az energiáimat, megalkotni a lépéseimet és haladni!

————————————

👆Life coachként nagyon sok különböző élethelyzettel és elakadással találkozom, a közös pontjuk egyfajta mozdulatlanság érzése, megrekedés egy élethelyzetben egy problémában, egy érzésben. Amiben segíteni tudok:
NÉZŐPONTVÁLTÁS→ ami beindítja a MOZGÁST→ amivel képessé válsz a VÁLTOZÁSRA, ELMOZDULÁSRA.

💫A TITOK: ÍTÉLETMENTES TÉR+KÜLSŐ SZEM
Egy hely, ahol nincs elvárás, egy hely ahol nincs ítélet. Így végre nincs zaj,és meghallgathatod az egyetlen embert aki tudhatja a megoldást…MAGADAT. És én is ezt teszem. Minden figyelmemet neked adom. Nem adok tanácsot, nem mondom meg mit kéne tenned.. hallgatlak és közben használom a „külső szem” erejét: segítek ránézni olyan dolgokra, amit a „benne élő” nehezen lát, mert túl közel van hozzá. Ezek hozzák az új nézőpontokat. Az új nézőpontok pedig az elmozdulást, változtatást.

🤔… Biztosan nekem való ez?
Tényleg tud ez segíteni nekem, és ha igen akkor pontosan hogyan?Ezzel a témával,nehézségemmel elmehetek coachingba?
Milyen eredményt várhatok a folyamattól?
És lehet, hogy még sok hasonló gondolat jár a fejedben…

Gyere el és SZEREZZ TAPASZTALATOT!
A bizalmadat benne, vagy épp az ellenkezőjét, csak a valódi tapasztalás fogja meghozni!

————————————

👩🏼Kún Zsófi vagyok ,life coach, lélek-stoppos. Útikalauz lélek-stopposoknak nevű vállalkozásom mottója: Gyűjts erőt. Kelj útra. Kelj életre! Life coachként abban szeretném támogatni az embereket, hogy mondjanak IGENT önmagukra, és az álmaikra. Ismerjék meg magukat annyira, hogy tudják mire vágynak igazán, és erre építsék az életüket. Tanulják magukat szüntelenül, mert egy önazonos élet az, amit az önismeret adhat számukra.

🙋‍♀️Nagyon fontos számomra, hogy csak olyan kliensekkel dolgozzak, akik elhivatottak, valóban elköteleződnek a változás mellett. Akik úgy érzik,az önismereti munka befektetés! Megéri az időt, pénzt, és energiát, mert százszorosan kapják vissza életükben.
Ha ezek mind igazak Rád, biztos vagyok benne, hogy ha a találkozó után, úgy döntünk, belevágunk egy hosszabb folyamatba, fantasztikus közös munka vár Ránk!

Szeretettel Várlak!