Levendulás mézeskalács ➖ Mézeskalács díszítő workshop

Időpont: október 02. vasárnap 14:30 - 17:00

Ár: 14 000 FtSzervező, oktató: Levendulás Mézeskalács

Délutáni tematika 2,5 óra (14.30-17.00): téli madárház és ajándék kísérő tábla

Előre megsütött mézes alapokon dolgoztok és több formát fogtok díszíteni. Sokféle díszítési technikát és különböző állagú mázat hasznátok majd a workshop során.
A mézes tészta receptjét és elkészítésének folyamatát átbeszélitek, valamint sok-sok apró trükköt is kaptok, amikkel az otthoni önálló alkotás is sikeres lesz.

Résztvételi díj: 14 000 Ft

Ha mind a délelőtti, mind a délutáni workshopon részt vennél, a két kurzus összevont ára 30 000 Ft. Visszatérő tanulóknak minden 5. kurzus árából 20% kedvezmény.

Ha úgy érzed szívesen elsajátítanád te is ezeket a díszítési technikákat, várunk szeretettel egy kellemes alkotással eltöltött napra.

Várunk szeretettel!

A Levendulás Mézeskalács Facebook oldalát itt találjátok.


A Levendulás Mézeskalács workshopokon a rendkívül változatos minták és tematikák által mindig tanulhatsz újat és/vagy gyakorolhatod, elsajátíthatod a már eddig tanultakat.

Az évek során a több ezer elkészült mézeskalács rengeteg embernek szerzett örömet és ez engem folyton inspirál a folytatásra, a fejlődésre… A pekingi Magyar Kultúrális intézet meghívására 2017-ben Kínában bemutatót és kézműves foglalkozásokat tarthattam a nem csekély létszámú közönségnek.

Sárkány Zsuzsanna