Levendulás mézeskalács ➖ Mézeskalács díszítő workshop

Időpont: december 11. vasárnap 09:00 - 13:00

Ár: 22 000 FtSzervező, oktató: Levendulás Mézeskalács

9:30-13:30 Téli madárházak

Előre megsütött alapokon dolgozunk. Sokféle díszítési technikát és különböző állagú mázat használunk majd a munkánk során.
Nyomtatott formában megkapjátok a mézestészta és a mázak receptjét is, ami alapján bátran nekifoghattok az otthoni önálló alkotásnak.

Részvételi díj: 22.000 Ft

Előre megsütött mézes alapokon dolgoztok és több formát fogtok díszíteni. Megtanuljátok a különböző állagú cukormázak kikeverését és színezését.
A mézes tészta receptjét és elkészítésének folyamatát átbeszélitek, valamint sok-sok apró trükköt is kaptok, amikkel az otthoni önálló alkotás is sikeres lesz.

Ha úgy érzed szívesen elsajátítanád te is ezeket a díszítési technikákat, várunk szeretettel egy kellemes alkotással eltöltött napra.

Várunk szeretettel!

A Levendulás Mézeskalács Facebook oldalát itt találjátok.


A Levendulás Mézeskalács workshopokon a rendkívül változatos minták és tematikák által mindig tanulhatsz újat és/vagy gyakorolhatod, elsajátíthatod a már eddig tanultakat.

Az évek során a több ezer elkészült mézeskalács rengeteg embernek szerzett örömet és ez engem folyton inspirál a folytatásra, a fejlődésre… A pekingi Magyar Kultúrális intézet meghívására 2017-ben Kínában bemutatót és kézműves foglalkozásokat tarthattam a nem csekély létszámú közönségnek.

Sárkány Zsuzsanna