Levendulás mézeskalács ➖ Mézeskalács díszítő workshop

Időpont: szeptember 04. vasárnap 09:30 - 15:30

Ár: 28 500 FtSzervező, oktató: Levendulás Mézeskalács

A fotón látható nagy színes rózsás szívet (16 cm.) és egyéni haladás függvényében 1 vagy 2 kis méretű (8 cm.) szívet fogunk díszíteni.

A kurzus időtartama 6 óra, mivel ez a legidőigényesebb, de nem túl nehéz, viszont végig figyelmet igénylő technika. A végeredmény pedig magáért beszél…❤️

Előre megsütött mézes alapokon dolgoztok és több formát fogtok díszíteni. Megtanuljátok a különböző állagú cukormázak kikeverését és színezését. A virágokat díszítőcsővel, a leveleket pedig írókával készítjük.
A mézes tészta receptjét és elkészítésének folyamatát átbeszélitek, valamint sok-sok apró trükköt is kaptok, amikkel az otthoni önálló alkotás is sikeres lesz.

Résztvételi díj: 28 500 Ft

Ha úgy érzed szívesen elsajátítanád te is ezeket a díszítési technikákat, várunk szeretettel egy kellemes alkotással eltöltött napra.

Várunk szeretettel!

A Levendulás Mézeskalács Facebook oldalát itt találjátok.

Az évek során a több ezer elkészült mézeskalács rengeteg embernek szerzett örömet és ez engem folyton inspirál a folytatásra, a fejlődésre… A pekingi Magyar Kultúrális intézet meghívására 2017-ben Kínában bemutatót és kézműves foglalkozásokat tarthattam a nem csekély létszámú közönségnek.

Sárkány Zsuzsanna