VISU slowdesing ➖ Pecsét és print workshop

Időpont: április 21. péntek 18:00 - 20:00

Ár: 12 000 FtSzervező: VISU slowdesign

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy ismét print workshopot szervezünk.

A programra maximum 10 főt tudunk fogadni, érdemes időben regisztrálni.

Az esemény fő fókusza mi más lehetne így tavasszal, mint a természet, zöld levelek és növényi motívumok, de természetesen saját elképzelés is megvalósítható.

A program során sablonok vagy saját elképzelés alapján pecsétet tervezünk és készítünk, amit egyből ki is próbálunk:
kis cipzáras tárolót fogunk megmintázni, ami egész tavasszal és nyáron elkísérhet majd kirándulásokra, fesztiválokra vagy anyák napi ajándékként is nagyszerű lehet.

A workshop résztvevőinek mi is készülünk egy kis meglepetéssel a Manofaktúra szappankészítő műhelyből, amit minden neszesszerben elrejtünk majd.

A workshop díja 12000 Ft, mely tartalmazza
• a cipzáras tárolót és minden szükséges alapanyagot, kelléket
• egy jéghideg fröccsöt vagy limonádét
• harapnivalókat

A workshop folyamán háttérzene is segíti majd az elmélyülést és ha egy kis szünetet tartanál alkotás közben, a Patent Budapest teraszáról megcsodálhatod a budapesti háztetőket a lemenő nap fényében.

MIÉRT ÉRDEMES MÉG JELENTKEZNI A VISU SLOWDESIGN WORKSHOPRA?

🌷megmutatunk neked egy egyszerű technikát, amivel saját elképzelésedet is pecsétbe foglalhatod
🌷a pecsét tervezés és készítés során megszűnik körülötted a világ, belemélyedsz az alkotásba
🌷az elkészült mintadarabbal printeket is készíthetsz, aminek a segítségével olyan kreatív kapuk nyílnak meg előtted, amikre nem is számítottál és ezt a tudást a mindennapok számos területén is használhatod a későbbiekben
🌷egy támogató közösségben tölthetsz el néhány órát, ami kizökkent a hétköznapokból
🌷többen is részt tudtok venni az eseményen, ez a pár óra igazán minőségi kikapcsolódást nyújt majd akár egyedül, akár párban érkeztek.

MI TÖRTÉNIK A PECSÉT TERVEZŐ ÉS KÉSZÍTŐ WORKSHOPOKON?

Egy nagy dobozba beletesszük eddigi tapasztalatainkat, a szükséges alapanyagokat, egy választott tematikát és megosztjuk az alkotás és a sikerélmény – mindenféle előzetes képességektől független – örömét, a létrehozás flow élményét.

Röviden átbeszéljük a folyamatokat, ami alapján zajlik az egyéni munka – ehhez bármikor támogatást adunk, ha igényled. Ha a motívumokat tekintve saját ötletet szeretnél megvalósítani, abban is segítünk, de készülünk sablonokkal is.

A workshopokon a környezettel barátságban tevékenykedünk és odafigyelünk egymásra.
A slow design alkotói folyamat során nem a produktum elkészítése a cél, hanem az együttlét, az alkotói szabadság megélése és a tevékenységbe való belefeledkezés (és közben nagyon szép dolgok is megszületnek).

🌞Tarts velünk, zárjuk együtt a hetet és indítsuk el a tavaszt frissítő, kreatív energiákkal!

Jelezz vissza az eseményben és mentsd el az időpontot a naptáradba.
Köszönjük, ha mesélsz róla másoknak is vagy, ha megosztással segíted, hogy minél több emberhez eljuthasson a program az online térben.