Akvarellfestő workshopok – Bellavilla.hu

Az alkotóról:

Vida Emese vagyok, grafikus. Mindig is kreatív világban éltem és dolgoztam. Gyermekünk születése óta nőtt bennem az igény a szép és maradandó gyerekszoba dekorációkra, ez adta az ötletet a Bellavilla.hu megvalósításához.

A shop márkáit és termékeit igyekszünk az alapján kiválasztani, amilyen igények mutatkoznak, emellett a minőség is nagyon fontos számunkra.

2021 év végétől a késztermékek mellett elindítottam a workshopjaimat is, mellyel célom, hogy az akvarell technikát átadhassam másoknak, legyen szó akár kezdőkről, akár gyakorlottabbakról. Ezek temtikáit mindig az évszakohz, egy adott ünnephez igazítom.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Bellavilla workshopokon, ahol közös festés keretében ismerkedhettek meg az akvarellfestés csodás technikájával!

A workshopok körülbelül 2-3 hetente kerülnek megrendezésre a Patentben.

Minimum létszám: 5 fő

Maximális létszám: 9 fő
 
A workshopon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel.
 
Részvételi díjak tartalmazzák az akvarell papírokat és segédanyagokat, amit az otthoni festéshez is hazavihetsz.
Az eszközöket (festékkészlet, paletta, ecsetek) a workshop idejére mi biztosítjuk, de ha szeretnél saját festékkészletet, lehetőség van Winsor&Newton kompakt készlet vásárlására.
 
Aktuális időpontokért nyisd meg a programnaptárat, és a számodra megfelelő időpontkra kattintva jelezheted részvételi szándékodat.
 
Emesével lehetőség van zártkörű workshopra is a Patentben, többek között szülinap, csapatépítő, vagy akár lánybúcsú alkalmából, ilyenkor egyedileg leegyeztethető a tematika, minta.
Ilyen irányú érdeklődés esetén egyedi csomagajánlatot állítunk össze.
A zártkörű workshop minimum létszáma 5-6 fő
 

Érdeklődés esetén

Amennyiben szívesen kezdenél zártkörű workshop szervezésébe baráti társaságod, vagy céges csapatod részére, kérlek jelezd a patent@patentbudapest.hu címen, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot.