Élményprogramok

Az itt megjelentett élményprogramok egyedi időpontban foglalhatók!

Jöjj össze egy barátnőddel, vagy hozd össze barátaidat, és nézzetek körül a kínálatban, hogy mi mindent tudnátok csinálni a Patentben, pár óra alatt. Többek között… piknikélmény a tetőteraszon, smink- és színtanácsadás egy barátnővel, stílustanácsadással egybekötött páros ékszercoaching, portré- vagy stylefotózás, neszesszer rendezés, stb.

Együttműködési lehetőség!!!

Ha vállalkozóként van olyan szolgáltatásod, mely kimondottan kis létszámra (2-10 főre) optimalizált, és célja a kikapcsolódás és élmény nyújtása, mutatkozz be nekünk, írj e-mailt, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

(A kínálat és a tartalom folyamatos aktuálizálás és  feltöltés alatt áll.)

Mesés piknikélmény a tetőteraszon – Secret Picnics

Lepjétek meg egy különleges élménnyel barátnőtöket a lánybúcsúján, születésnapján, vagy babvárás alkalmából. Próbáljátok ki a piknikezést a Patent tetőteraszán, miközben gyönyörködhettek a városi kilátásban, mely egészen biztosan különleges és mesés élmény lesz! A terasz piknik 3-6 főre ideális program bármilyen alkalomra.

Részletek »

Egyéni / páros lifestyle- és portréfotózás – Kupcsik Dóra

Kerülj lencsevégre a Patentben! A sokszor fényárban úszó és barátságos közeg, valamint Dóri látásmódja, instruálása és személyisége által biztosan laza élményként éled meg saját fotózásodat.

„Várok mindenkit szeretettel egy felfrissülésre, önbizalomnövelő kalandra, ahol valódi érzéseket megörökítő csodaképeket készítünk, és sokat nevetünk.” Dóri

Részletek »

Hajfonás workshop – énidős program

Újra fénykorát éli a fonott haj. Unod a hosszú hajadat, és vágynál egy kis változatosságra,? Egger Zsófival 4 féle hajfonást sajátíthattok el.
Gyere el másodmagaddal, vagy szervezd össze barátnőidet, vagy akár tini lányod szülinapja alkalmából foglaljatok egyedi időpontot! Legyen ez egy ÉNIDŐS kikapcsolódás a Patent csodásan világos, panorámás szobájában!

Részletek »

Teaworkshopok és tanfolyamok – Kamélia Kert

Ismerd meg közelebbről a teák világát Varga Marianna, Magyarország teanagykövete révén. Interaktív workshopjain, teaszertartásain gyakorolhatod a teakészítés és -fogyasztás rítusát, 1 napos Kamélia Akadémia tanfolyamán pedig megismerheted a teát, mint növényt is, majd a teatermesztés elméleti és gyakorlati tudnivalóinak ismeretében térhetsz haza.

Részletek »

Sminkórák tiniknek és felnőtteknek – Töreky Alíz

Nincs mindig időnk és energiánk odafigyelni magunkra. Legyen rendben a körmünk, a hajunk, a bőrünk, sminkeljünk, öltözzünk ízlésesen, táplálkpzzunk egészségesen, mozogjunk rendszeresen. Sok. Sőt, néha még terhes is. De ha tudod, hogyan dobd fel pár perc alatt a sminked, amitől üde leszel a fáradtabb napokon, akkor megkönnyítheted és megszépítheted mindennapjaidat.

Részletek »