Használd üzleti portré fotózási helyszínként, videofelvételhez

A Patent terei, azaz mindhárom helyiség alkalmas fotózási helyszínként, és a szobák külön 1-1 video felvételéhez is, akár interjú céljából.

Milyen berendezései, adottságai vannak a helyiségeknek?

Fotózáshoz:

A Patent terei kellő változatosságot, letisztultságot nyújtanak.

Alapberendezés: fehér asztalok (mozgathatók), sötétkék székek, fehér falak, sötétkék falrészletek, világos parketta, szobanövények, galériafolyosó, beltéri lépcső, kültéri panorámás tetőterasz. Kellékként igény esetén vihető vagy kérhető vágott virág, kávé, bögre, stb. Termékfotózásra is nyitottak vagyunk.

Videózáshoz:

Videofelvétel céljából is igénybe vehető valamelyik szoba, melyben árnyékolóval állítható a természetes fény erőssége napsütéses időben, de akár teljes sötétség is megvalósítható, ha mesterséges megvilágításra van igény.

Extra lehetőségek a 8 nm-es, Parlamentre és Bazilikára panorámás tetőteraszon:

 • A terasz alkalmas kültéri fotók készítésére, akár télen is, hiszen az át- és felöltözési lehetőség a beltérben adott.
 • Kültéri videointerjú forgatása is megoldható a teraszon, ekkor azonban az enyhe városi morajlást figyelembe kell venni, és szükség lehet szűrőre. Az alábbi videointerjút júniusban itt forgatta a Crewcall csapata.

Mikor, milyen feltételekkel foglalható, és mennyibe kerül?

Fotózásra a természetes fények miatt elsősorban napközben alkalmasak a helyiségek.

A tavaszi-nyári időszakban ez viszonylag hosszú, és akár elnyúlhat a naplemente időszakáig is. Az őszi-téli időszakban, még borongós időben is elegendő a természetes fény mennyisége, ekkor azonban legkésőbb kora délutáni kezdés az ajánlott, maximum 3-4 óráig bezárólag.

A Patent emeleti szobáiból a napfelkelte kísérhető végig a Parlamentre kilátással, a földszinti helyiségéből pedig a Budai hegység mögötti naplemente. Nyitottak vagyunk bármely évszakban a napfelkelte és naplemente alatti képek készítésére is, hiszen ilyenkor csodás fények szűrődnek be a helyiségekbe, melyek igazán különleges hangulatot teremtenek.

Az áraink függnek attól, hogy mennyire időre, hányan jönnétek, hány alannyal, milyen napszakban, jön-e sminkes (igény esetén mi is tudunk biztosítani), mennyi szobát használnátok, és mennyivel előre jelentkeztek be.

 • 3 munkanapon túli bejelentkezés esetén 5.000 Ft foglalási díjat kell fizetni, melyet levonunk a teljes díjból a teljesítés számlázásakor.
 • 3 munkanapon belüli, „last minute” foglalás esetén a teljes díjat előre kell fizetni.
 • Min. 1,5 óra foglalható, de 1,5 órás intervallum foglalása esetén a teljes díj előre fizetendő.

Díjszabás fotózásra (bruttó árak, tartalmazzák az Áfa-t):

 • 1,5 órás fotózás hétköznap napközben, a teljes Patent igénybe vétele mellett: 9.000 Ft;
 • 2 órás fotózás hétköznap napközben, a teljes Patent igénybe vétele mellett: 12.000 Ft;
 • 3 órás fotózás hétköznap napközben, a teljes Patent igénybe vétele mellett: 15.000 Ft;
 • 5 órától egész napos fotózás / videofelvétel, videointerjú több alannyal, akár helyben sminkeléssel, előre megszervezett eseményként: 24.000 Ft;
 • hétvégi foglalás egyedi elbírálás alapján;
 • egyedi igények is megvalósíthatók.

Ez érdekel! Hogyan tudom megnézni, vagy akár időpontot foglalni?

Fotózás előtt szoktunk javasolni személyes megtekintést, de videofelvételhez ez kevésbé fontos. Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy Facebook messengeren, vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot.

„Csupa fény és frissesség ez a hely, nagyon örülök, hogy rátaláltam!”

O. Linda