Kézműves, alkotós workshopok

Nézz körül rendszeresen, vagy alkalmanként visszatérő, előképzettséget nem igénylő kézműves workshopjaink között, és ha érdekel valamelyik, jelezd nekünk, hogy értesülni tudj a következő időpontról.

Festés, mézeskalács díszítés, gyógynövények, ékszerek, cukrászat, varrás, szappan, édességek, illatok, gyurma, otthoni dekorációk, ökokencék, stb.

Együttműködési lehetőség!!!

Ha kézművesként, alkotóként szeretnél megjelenni a Patent programkínálatában, és hosszú távban gondokodsz, írj e-mailt, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

(A kínálat és a tartalom folyamatos aktuálizálás és  feltöltés alatt áll.)

Konkrét és aktuális eseményeket időponttal a Facebook eseménynaptárban is megtalálsz.

Akvarellfestő workshopok – Bellavilla.hu

Laikusként azt gondolhatjuk az akvarellfestésről, hogy nehéz és bonyolult tecnhika, pedig egy kis kézügyességgel, türelemmel kezdőként is könnyen elsajátítható, főleg, ha ebben segítségünkre van egy gyakorlott személy, aki végigvezet a lépéseken, és egy jó minőségű festékkészlet. Mindez biztosított Emese workshopjain, gyere és légy részese egy kis festésélménynek!

Részletek »

Mézeskalács díszítő kurzusok – Levendulás Mézeskalács

A mézeskalács diszítés technikáját mind a kezdők, mind a gyakorlottak el tudják sajátítani. Az évszakok és egyes ünnepek által igazán változatos minták és díszek alkothatók. Zsuzsa a Levendulás Mézeskalács márkanév alatt több ezer mézeskalácsot készített és díszített már, és 2019 óta tart kurzusokat.

Részletek »

Modern hímzés workshopok – Antal Ágnes Embroidery

A hímzés az elmúlt évtizedben igazi művészeti ággá nőtte ki magát, sokan választják új hobbijukként. Tű és fonál használatával egyedi és csodálatos szépségeket lehet létrehozni. Ági workshopjain különféle technikákat, öltéstípuskat sajátíthattok el, melyet otthon önállóan is tudtok gyakorolni.

Részletek »

Szépírás kurzusok – Kalligráf megoldások

Bevezetés a kalligráfia rejtelmeibe, abba a csodavilágba, ahol megszűnik az idő és a tér, oldódik a stressz. A betűk és szavak művészi megformálásával érzelmeket, gondolatokat lehet megjeleníteni. Ha Annával tartasz ezen az úton, folyamatos sikerélményed és fejlődési lehetőséged lesz., és egy inspiráló, támogató közösség tagja lehetsz.

Részletek »

Print és pecsét workshopok – VISU slowdesing

Tapasztaltad már azt az érzést, amikor megszűnt körülötted a külvilág, és belemerültél egy folyamatba? A VISU slowdesign workshopok által ilyen pillanatok sorozatában lesz részed, amikor is kizökkenhetsz a hétköznapokból, ajándékot készíthetsz szeretteidnek és az alkotás révén boldogsághormonjaid megsokszorozódnak.

Részletek »

Ékszerek süthető gyurmából – Poly Perfect Pieces

Albertina ékszer workshopjait kifejezetten azoknak a nőknek ajánljuk, akik úgy érzik, hogy ki szeretnének szakadni a hétköznapi mókuskerékből, és szeretnének valami maradandót alkotni. A süthető gyurma alapanyagból változatos színű, mintájú és formájú ékszereket készíthetők.

Részletek »

Sujtásékszer workshopok – DeLine Jewelry

Lázadó ékszerek utánozhatatlan nőknek… Légy te is részese a DeLine világának, és ismerkedj meg a sujtással, mint alapanyaggal és technikával. Válaszd ki vagy hozd el azt az alkatrészt, amelyik megszólít, és alkoss belőle egyedi, saját ízlésedhez passzoló, páratlan ékszert!

Részletek »

Gyógynövényes workshopok – Herba Tanoda

A gyógynövények nem csodaszerek, alkalmazásuk során érdemes körültekintően eljárni, és hiteles forrásból informálódni. Kellő ismeretek mellett, megfelelő módon használva azokat, meglepő eredmények érhetők el. A gyógynövények nagyon jól felhasználhatóak egészségünk megtartásában, mivel sokféle hatóanyagot tartalmaznak és egymással harmonizálva több támadásponton is kifejtik hatásukat.

Részletek »

Cukrász workshopok – Tortamesék

Az anya-lánya duó alapította TortaMesék egyszerre nyújt szórakozást, kreatív időtöltést, lehetőséget, hogy bepillanthass a cukrász szakmába, valamint csoportos alkalmat a tanulásra. Biztos lehetsz benne, hogy workshopjaikról édes élményekkel leszel gazdagabb!

Részletek »