Egyéni / páros smink- és színtanácsadás önbizalom növeléssel

Együttműködő partner:

Tóth Judit: Makeupstyledesign, Pearly

Mit nyújt ez a program?

Juci komplex élményként tekint a női lélek megszépítésére. Aki eltölt vele pár órát akár smink-, akár stílustanácsadás témában, garantáltan önbizalommal telve tér haza. Egy Juci féle tanácsadásra lehetőség van egyedül is jönni, de ha barátnővel érkeztek, akkor egymást erősítve és közös élményekkel gazdagodtok.

„A szépség szubjektív… van, aki az önbizalma által szép, van, akit a tartása, az eszméi, a gondolatai miatt tartunk szépnek. Aki eljön hozzám, sokkal ragyogóbb lélekkel és rengeteg információval tér haza: beszélgetünk színdinamikáról, szín energetikáról, smink trendekről és termékekről, valamint egyediség-egyéniség közötti összefüggésekről, aktuális divatról, magyar dizájnról… Ugye milyen izgalmas? Alig várom, hogy találkozzunk!”

Mennyi ideig tart és mennyibe kerül?

A tanácsadás időtartama függ attól, hogy egyedül, ketten, vagy hárman vennétek-e igénybe.

A szolgáltatásokról itt tudtok bővebb információt találni, ízelítőül az árak:

  • Egyéni alap smink oktatás kb. 2 óra: 28.000 Ft
  • Páros alap smink oktatás kb. 3 óra: 45.000 Ft
  • Egyéni színtanácsadás 1-2 óra: 23.000 Ft

A szolgáltatások bármilyen kombinációban igénybe vehetők, az egyedi elképzeléseket csak jelezzétek felénk!

A tanácsadásra a Patent világos, inspiráló, és panorámás szobájában kerül sor, mely közben bármikor elfogyaszthattok egy kávét, teát a szobából nyíló tetőteraszon.

Hogyan tudok bejelentkezni, foglalni?

Ha konkrét időpont elképzelésed van, javasoljuk, hogy írd meg nekünk e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot. Szabad időpontokról szintén ilyen módon tudsz érdeklődni, de kereshetsz minket akár telefonon is.