Ékszerek süthető gyurmából – Poly Perfect Pieces

Együttműködő partner: Poly Perfect Pieces

Az alkotóról:

Albertina vagyok, és süthető gyurmából készítek egyedi ékszereket nőknek.

2024-ben hoztam létre az ékszerkészítő workshopjaimat, melyeket kifejezetten azoknak a nőknek szánok, akik úgy érzik, hogy ki szeretnének szakadni a hétköznapi mókuskerékből.

A workshopjaim során nem csupán arra törekszem, hogy technikai tudást adjak át, hanem arra is, hogy lehetőséget teremtsek a kreatív kikapcsolódás által nyújtott flow élmény megélésére egy női közösségben. Hiszek abban, hogy az alkotás nem csupán tevékenység, hanem lehetőség a lelki feltöltődésre és az önkifejezésre.

Csatlakozz hozzám a workshopjaimon, és fedezd fel a gyurma és az ékszerkészítés varázslatos világát, miközben együtt élvezhetjük a kreatív folyamat minden pillanatát!

A workshopok időszakosan, várhatóan havi 1x kerülnek megrendezésre a Patentben.

A workshopon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, jelentkezhetnek bátran olyanok is, akik még nem festettek sosem.

Minimum létszám: 4 fő

Maximális létszám: 6-7 fő

Érdeklődés esetén

Aktuális időpontokért nyisd meg a programnaptárat, és a számodra megfelelő időpontkra kattintva jelezheted részvételi szándékodat.

Mariannal lehetőség van zártkörű workshopra is a Patentben, többek között gyerek vagy felnőtt szülinap, csapatépítő, vagy akár lánybúcsú alkalmából, ilyenkor egyedileg leegyeztethető a tematika, minta.

Ilyen irányú érdeklődés esetén egyedi csomagajánlatot állítunk össze.

A zártkörű workshop minimum létszáma 4-5 fő

Kérj csomagajánlatot a patent@patentbudapest.hu címen, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot.