Mesés piknikélmény a tetőteraszon – Secret Picnics

Együttműködő partner: Secret Picnics

Mikor lehet ilyen pikniket szervezni a Patentbe?

Tavasztól, körülbelül március végétől őszig, azaz október közepéig ajánlott.

A terasz dél-keleti fekvésű, ezért elő- és utószezonban, picit hűvösebb időben egy ebéd eltöltése lehet ideális, főszezonban, melegebb időben pedig kora délutántól naplementéig nyújt felemelő élményt egy teraszon eltöltött késői ebéd vagy vacsora.

Hány fő fér el a teraszon kényelmesen?

Maga a terasz 8 nm-es, és egy 120×80 cm-es asztalka köré tudtok leülni, ez határolja be a létszámot. Min. 3, maximum 6 főnek szoktuk ajánlani.

Nagyobb (7-12 fős) létszám esetén is tudunk megoldást nyújtani, amolyan forgóban történő étkezéssel.

Milyen stílusú berendezések kérhetők?

  • ALICE, a romantikus: kimondottan csajos dekoráció, lánybúcsúra szoktuk javasolni, de bármilyen alkalomra jó lehet.
  • BOHÉM, a sokszínű: élénk színeket tartalmazó dekoráció, bármilyen alkalomra.
  • DARCY, a letisztult: ez egy semlegesebb színvilágú dekoráció, így ha a társaságban fiúk is lennének, ezt szoktuk javasolni.

A dekoráció stílusát elég foglalást követően lefixálni és kiválasztani, de legkésőbb a piknik időpontja előtt 3-5 nappal.

Van megoldás szélsőséges időjárás, vagy eső esetén?

Igen, a Patent teraszra nyíló, 14 nm-es szobájában is berendezhető a piknik, mely ugyanúgy a Parlamentre panorámás, és nagyon világos, hangulatos szoba. Amennyiben a program nem tehető át későbbi időpontra, akkor mindenképpen ezt javasoljuk, ellenkező esetben halasztható a piknik.

Tudtok ételcsomagra ajánlatot adni?

Jelenleg a Patentben történő piknikhez nem tudunk ételt tartalmazó csomagajánlatokat összeállítani, de tudunk javasolni finger-food jellegű ételekhez cégeket, akik házhoz szállítják megbeszélt időpontra a megrendelt ételeket.

Lehet bevinni italt?

Igen.

Ez érdekel! Hogyan tudok érdeklődni, foglalni?

Ha konkrét időpont elképzelésed van, javasoljuk, hogy írd meg nekünk e-mailben (patent@patentbudapest.hu), vagy csak egyszerűen töltsd ki a lenti kapcsolatfelvételi űrlapot. Szabad időpontokról szintén ilyen módon tudsz érdeklődni, kereshetsz minket akár telefonon, akár írásban.

„Mindig is imádtam a piknikek hangulatát és vágytam egy idillire, nem arra a tipikus kockás terítősre. A Secret Picnics csapata és a Patent tetőterasza pedig valóra váltotta az elképzelésemet. Volt minden: csodás kilátás és lokáció, golden hour, finom falatok és italok, meseszép terítés. Lehet én szeretem a kliséket, de pontosan beleillene egy amerikai limonádé legidillibb pillanatába. Szívből ajánlom!”

Nóri, 26

 

„Bár már kissé hűvös, őszies időben vettük igénybe a pikneket a Patent tetőteraszán, de így is kellemes és üdítő érzés volt, igényes kivitelezéssel”

K. Mariann