Gyógynövényes workshopok – Herba Tanoda

Együttműködő partner: Herba Tanoda

A Herba Tanoda oktatója Kurkó Ibolya okleveles környezetmérnök, és gyógynövényalkalmazási szakmérnök képesítésével szeretné segíteni a téma iránt érdeklődőket, hogy a gyógynövényeket tudatosabban használják és alkalmazzák mindennapjaikban.

„Célom, hogy hiteles információkkal szolgáljak a gyógynövények iránt érdeklődőknek, hogy megismertessem a több száz éves népgyógyászati tapasztalatok által bizonyítást nyert gyógynövényeket, illetve a tudományos kutatásokkal alátámasztott felhasználási területeket.”

Többféle tematikájú, személyes és gyakorlatias workshopjai mellett a Herba Tanoda E-book-okkal, online kurzusokkal, és gyógynövény túrákkal járul hozzá a gyógynövények alkalmazásával kapcsolatos ismeretszerzéshez és/vagy -bővítéshez.

Tanfolyamok, workshopok

A Herba Tanoda 2022-ben havi 1-3 alkalommal tart különböző tematikájú workshopokat, tanfolyamokat. A kínálatban megtalálható a 4 órás, elméleti és gyakorlati tudást egyaránt nyújtó tanfolyamok, és a 1,5-2 órás, gyakorlatiasabb workshopok is.

Gyógykozmetikum készítő tanfolyam

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod hogyan használd fel a gyógynövényeket, illóolajokat, növényi anyagokat kozmetikumok készítéséhez. Egy elméleti bevezető után együtt elkészítitek az adott kozmetikumokat a megadott receptek alapján.

Bővebb információ, időpontok és jelentkezés ITT.

Fájdalomcsillapító gyógykozmetikumok tanfolyam

Ennek a foglalkozásnak a témája a fájdalom csökkentésében alkalmazott gyógynövények, amikor is a gyakorlatban is megtanulod, hogyan készíthetsz otthon fájdalomcsillapító kozmetikumokat.

Bővebb információ, időpontok és jelentkezés ITT.

Házipatika gyógynövényekből workshop

Gyakorlatias foglalkozás, amely során gyógynövényes készítményeket állíthatsz össze otthoni felhasználásra, öngyógyításra. A gyógyfüvek felhasználásán túl, megismerkedsz az alkoholos és olajos kivonatok, gyógybalzsam készítésével.

Bővebb információ, időpontok és jelentkezés ITT.

Bőrápolás növényi olajokkal workshop

Ezen a foglalkozáson a növényi olajok bőrszépítő, bőrápoló hatása van a fókuszban (zsírosolajok, macerátumok, illóolajok). Bőrfeszesítő arcolajat, hidratáló testolajat és cellulit masszázsolajat készíthetsz el magadnak.

Bővebb információ, időpontok és jelentkezés ITT.

Szeretettel várunk minden gyógynövények iránt érdeklődőt, akik tudatosan törekszenek arra, hogy tegyenek egészségükért!

Érdeklődés esetén

Amennyiben szívesen bővítenéd ismereteidet a gyógynövények felhasználása terén, és érdekel az aktuális vagy később kitűzésre kerülő bármelyik kurzus, tematika, kérlek jelezd a info@herbatanoda.hu vagy a patent@patentbudapest.hu címen, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot.