Kopogtató és dekor workshopok – Virágbuborék Műhely

Az alkotóról:
 

Kopis Bea vagyok a Virágbuborék Műhely megalkotója. Eredeti szakmám szerint könyvelő vagyok, de nem éreztem, hogy a helyemen lennék és a könyveléssel szeretnék foglalkozni hosszú távon. Viszont mindig szerettem dekorálni és valami újat alkotni, ezért tudtam, hogy ebbe az irányba szeretnék tovább lépni. A Virágbuborék Műhely gondolata valamikor 2017-ben kezdett bennem megszületni az esküvőnkön, aminek a dekorációját én álmodtam meg és készítettem el. Az esküvő után be is iratkoztam egy virágkötő tanfolyamra, elsajátítottam a kalligráfia művészetét és az esküvői dekoratőr képzést is elvégeztem.

A sok tanulás után végül összeszedtem a bátorságom és 2019 novemberében ténylegesen megszületett a Virágbuborék Műhely.

 

2022 tavaszi nyilvános workshopok:

Keresd a Patent Budapest programnaptárjában!

Egyéb workshopok

Bea mindig az időszaknak megfelelő témában tart workshopokat, legyen szó tavaszi, húsvéti, anyák napi, őszi vagy karácsonyi hangulatról. Ezeken bárki részt vehet, aki szeretne egy kis kreatív időtöltéssel kikapcsolódni. A résztvevők minden eszközt és segítséget megkapnak, hogy a lehető legszebb dekorációval és egy szuper élménnyel térjenek haza.
 
Beával lehetőség van zártkörű workshopra is a Patentben, többek között szülinap, csapatépítő, vagy akár lánybúcsú alkalmából, ilyenkor többnyire otthon dekoráció, kopogtató, asztal díszek, lánybúcsú esetében élő- és szárazvirág fejdíszt lehet elkészíteni, de egyedi elképzelések megvalósítása is megoldható.
 
Ilyen irányú érdeklődés esetén csomagajánlatot állítunk össze.
A zártkörű workshop minimum létszáma 5 fő

Érdeklődés esetén

Amennyiben szívesen részt vennél bármelyik szezonális és tematikus workshopon, vagy zártkörű workshop szervezésébe kezdenél baráti társaságod, vagy céges csapatod részére, kérlek jelezd a patent@patentbudapest.hu címen, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot.