Mézeskalács díszítő kurzusok – Levendulás Mézeskalács

Együttműködő partner: Levendulás Mézeskalács

 
Közel egy évtizede, a pénzügy világát hátrahagyva, kezdtem el mézeskalács készítéssel foglalkozni. 
Már akkor, teljesen magával ragadott az élmény, az illatok a hangulat, az ízek, ami a tészta sütésétől, a díszítésen át, az elkészült alkotásig vezet, mikor még csak az első, ügyetlen,- barátoknak családnak ajándékba szánt- darabokkal bíbelődtem. 
Az évek során a több ezer elkészült mézeskalács rengeteg embernek szerzett örömet és ez engem folyton inspirál a folytatásra, a fejlődésre… 
A pekingi Magyar Kultúrális intézet meghívására 2017-ben Kínában bemutatót és kézműves foglalkozásokat tarthattam a nem csekély létszámú közönségnek. Ezt követően 2019-től egy kedves barátnőm biztatására rendszeresen tartok itthon workshopokat, kurzusokat, ahol vidám, oldott hangulatban alkotunk együtt a résztvevőkkel.
Az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalataimat, örömmel osztom meg másokkal is. 

Kurzusok egész évben

Zsuzsa 2-4 hetente tart workshopokat egész évben, minden alkalommal vasárnapi napon, délelőtt és délután is 4-4 órás workshopra kerül sor, általában 2 különféle tematikával, így az elkötelezettebbek akár mindkettőn részt tudnak venni 1 napon belül.

Az előre kiírt időpontok a programnaptárban találhatók.

A kurzusokon előre megsütött mézeseket díszítenek a résztvevők. A különböző mázak kikeverése, színezése és használata sajátítható el a workshop során. A résztvevők megkapják a tészta receptjét és persze rengeteg hasznos tippet, tanácsot, hogy az önállóan készített mézesek is a lehető legjobban sikerüljenek.

A Levendulás Mézeskalács kurzusokon mindig az évszaknak vagy valamilyen ünnepkörnek, eseménynek megfelelő tematikájú mézeseket lehet díszíteni. 

Szeretettel várunk minden olyan kezdőt, vagy gyakorlattal rendelkezőt is a kurzusokon, aki szívesen kipróbálná kreativitását, vagy új élményekkel, tudással szeretne gazdagodni.

Érdeklődés esetén

Amennyiben szívesen tanulnál mézeskalács díszítést, és érdekel az aktuális vagy később kitűzésre kerülő bármelyik kurzus, tematika, kérlek jelezd a sarkany.zs.rita@gmail.com vagy a patent@patentbudapest.hu címen, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot.