Modern hímzés workshopok – Antal Ágnes Embroidery

Az alkotóról:

„Antal Ágnes vagyok, tervezőgrafikus, hímzőművész, közgazdász, feleség és egy csodálatos kislány anyukája. Gyerekkorom óta rajzolok és festek, a művészet mindig is fontos része volt az életemnek. Az esztétikumra való fogékonyságomat és törekvési vágyamat a szüleimnek köszönhetem.

A hímzés alapjait még a Nagymamám tanította meg nekem kislány koromban, majd nagyon sokáig nem vettem hímzőkeretet a kezembe. Sok mindent tanultam az elmúlt években, több végzettséget is szereztem, de a szívem mindig visszahúzott az alkotóművészethez. A hímzéssel 2018-ban estem szerelembe, amikor is láttam, hogy az elmúlt évtizedben külföldön igazi művészeti ággá nőtte ki magát. Ekkor elkezdtem magamat autodidakta módon fejleszteni.”

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Antal Ágnes Embroidery workshopokon , ahol megismerkedhettek a modern hímzés öltéstípusaival és a legkülönfélébb technikákkal!

Hímző workshopok a Patentben

Ági workshopjai havonta 1-2 alkalommal kerülnek megrendezésre Budapesten, a Patentben.

Az időpontjai és tematikái folyamatosan frissülnek az Eseménynaptárunkban, továbbá a weboldalán történő Hírlevél feliratkozással elsők között értesülhetsz egy új időpont és tematika megjelenésekor.

Minimum létszám: 5 fő
Maximális létszám: 8 fő
 
A 4 órás időtartamú workshopok alkalmával mindenki kap egy saját hímzőkészletet, melyet természetesen haza is vihet magával. Továbbá a workshop alatt rendelkezésre áll hímzőállvány, olló és tűbefűző is, melye(ke)t akár meg is lehet vásárolni a workshop végeztével, hiszen az Antal Ágnes Embroidery webshopban  számos hímzési termék megtalálható.

Érdeklődés esetén

Amennyiben szívesen részt vennél hímző workshop egyikén, jelezheted a patent@patentbudapest.hu címen is, vagy kitöltheted a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot, de hivatalos jelentkezést csak az Antal Ágnes Embroidery oldalon tudunk elfogadni, az ott meghirdetett tematikus workshopokra.