Sminkórák tiniknek és felnőtteknek – Töreky Alíz

Együttműködő partner: Töreky Alíz - Szépségről, Stílusról Nőknek

Alízról:
 
Töreky Alíz vagyok. Sminkes, ruhatervező, smink- és stílustanácsadó. Évtizedek óta azzal foglalkozom, hogyan tehetik szebbé magukat a nők a mindennapokban. Sminkóráimon személyre szólóan mutatom és tanítom meg, hogy kinek milyen smink áll jól, milyen színeket használjon és hogyan sminkelje magát jól a hétköznapokban vagy alkalomra.”
 
 
Alíz sminkóráit ajánljuk lányoknak, tiniknek, , nőknek, anyáknak, mindenkinek, aki szeretné megtanulni szépen sminkelni magát!
Jelentkezhettek egyéni, páros vagy kiscsoportos sminkoktatásra is. Ajánljuk tiniszülinapokra, és kisebb baráti társaságnak egyaránt.
 
A Patent világos és inspiráló tereiben igazi hétvégi kikapcsolódást tud nyújtani egy pár órás smink workshop.
 
Minimum létszám: 2 fő
Maximum létszám: 6 fő

2-6 fős smink workshopok felnőtteknek

Az “5 perces smink” az egyik leghasznosabb és legkedveltebb sminkóra, ahol tanulhattok bőrápolásról, színekről, sminktermékekről, rossz szokásokról és bevált technikákról. Mitől nem kenődik el? Hogyan tedd fel? Mivel húzd ki? Milyen szín áll jól? Csupa hasznos, gyakorlati tanács, ami biztosan jó pár dolgot meg fog változtatni a te sminkrutinodban is!

Az “Alkalmi smink“ témájú sminkórán pedig elmerülhettek a szemsatírok, füstös szemek, tusvonalak és színes ajkak világában. Egyszerű technikák, látványos hatás, ragyogó végeredmény!

Egyéni sminkóra: időtartama 2 óra, díja 25.000 Ft

Páros sminkóra: időtartama 3 óra, díja 22.000 Ft / fő

3-6 fős csoportos sminkóra: időtartama 4 óra, díja 18.000 Ft / fő

6 fős smink workshopok tiniknek

11-12 éves kortól ajánljuk, akár szülinapra, vagy egyéb alkalomra.

Ezen a sminkworkshopon megtanulhatod, hogyan ápold, tisztítsd és védd meg bőrödet, hogy sokáig sugárzó és üde maradjon. Mivel és hogyan tudod elfedni a bőrhibákat, hogyan használd a korrektort és a BB krémeket.

Milyen színeket használj és milyen sminkcuccokra lesz szükséged ahhoz, hogy te is el tudj készíteni egy hozzád illő, természetes sminket.

6 fős csoportos sminkóra: időtartama 3 óra, díja 12.000 Ft / fő

Érdeklődés esetén

Ha érdekel bármelyik típusú sminkóra Alízzal, akkor várjuk érdeklődésedet a patent@patentbudapest.hu címre, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvétel űrlapot.