Cukrász workshopok – Tortamesék

Együttműködő partner: Tortamesék

A TortaMesék egy családi vállalkozás, amit egy anya-lánya páros vezet.

Bódi Beáta közel 10 éve foglalkozik a díszítő cukrászattal, majd annak oktatását is elsajítította. Nagy örömforrás számára, hogy workshopjaik által nemcsak háziasszonyok, hanem hobbicukrászok fejlődőséhez is hozzájárulhat.

Lánya, Bódi Cynthia édesanyjától sajátította el a díszítő cukrászat alapjait, és szerzett gyakorlatot benne. Folyamatosan nyomon követi az aktuális trendeket, és ennek megfelelően építi fel a workshopok tematikáit.

Csapatépítő trénerként cégeknek is tart workshopokat, élménypedagógiai elemekkel fűszerezve a foglalkozásokat.

Ha érdekel bármelyik workshop tematikájuk, de már betelt az időpont, vagy még nem nyílt meg a jelentkezés, érdeklődéseket, és előzetes jelentkezéseket fogadunk patent@patentbudapest.hu címen, vagy a lenti Kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével.

Workshopok zárt körben

Legyen szó zártkörű céges csapatépítésről vagy baráti összejövetelről (születésnap, lánybúcsú), a Patentben 10 főig megvalósítható a TortaMesék kínálatában található szinte összes tematikájú workshop. A TortaMesék csapatépítő programjairól bővebben itt tudtok tájékozódni.

Hozd össze barátaidat vagy kollégáidat! Minimum 4-5 fő együttes jelentkezése esetén egyedi időpontra is lehet foglalni.

Kérj csomagajánlatot a hello@tortamesek.hu vagy a patent@patentbudapest.hu címen, vagy töltsd ki a lenti Kapcsolatfelvételi űrlapot.