Levendulás mézeskalács ➖ Mézeskalács díszítő workshop

Időpont: május 26. vasárnap 09:30 - 13:30

Ár: későbbSzervező, oktató: Levendulás Mézeskalács

Részletek és a tematika kiírása az időpont előtt kb. 2 héttel

Havi 1-2 alkalommal vasárnapi napokon 2 x 4 órás workshop kerül megrendezésre, délelőtt 9.00-13.00 között, és délután 15.00-19.00 között. Mindkét workshopnak eltérő a tematikája, azaz 2 különféle minta készíthető (ettől csak ritka esetekben tér el a szervező), így lehet akár mindkettőre is jelentkezni, de természetesen csak egyre is.

Előre megsütött mézes alapokon dolgoztok és több formát fogtok díszíteni. Megtanuljátok a különböző állagú cukormázak kikeverését és színezését.
A mézes tészta receptjét és elkészítésének folyamatát átbeszélitek, valamint sok-sok apró trükköt is kaptok, amikkel az otthoni önálló alkotás is sikeres lesz.

Ha úgy érzed szívesen elsajátítanád te is ezeket a díszítési technikákat, várunk szeretettel egy kellemes alkotással eltöltött napra.

Várunk szeretettel!

A Levendulás Mézeskalács Facebook oldalát itt találjátok.


A Levendulás Mézeskalács workshopokon a rendkívül változatos minták és tematikák által mindig tanulhatsz újat és/vagy gyakorolhatod, elsajátíthatod a már eddig tanultakat.

Az évek során a több ezer elkészült mézeskalács rengeteg embernek szerzett örömet és ez engem folyton inspirál a folytatásra, a fejlődésre… A pekingi Magyar Kultúrális intézet meghívására 2017-ben Kínában bemutatót és kézműves foglalkozásokat tarthattam a nem csekély létszámú közönségnek.

Sárkány Zsuzsanna