Horváth Ildikó Zsuzsanna

Horváth Ildikó Zsuzsanna

rajzvizsgálati szakértő, life coach, vonalvezető

Ki is az a vonalvezető?
Az, aki a kezedbe adja a ceruzát és rajzolni hív. Vezeti a kezedet, amellyel életed tudattalan vonalait húzod, ki nem mondott kérdéseidre a válaszokat adod.

Ildikó rajzos eszközökkel segít, hogy te magad ráláss a problémáidra és megtaláld a megoldásaidat. Ezzel a módszerrel – mely ötvözi a coaching, az art coaching és rajzvizsgálati eszközöket – szavak nélkül is elmondhatod. Elindulhatsz az önismeret útján, rendhagyó módon fejezheted ki problémáidat és meglepő felismeréseket tehetsz dilemmáiddal, a téged feszítő kérdéseiddel kapcsolatban.
Mert vannak helyzetek, amikor nem tudunk vagy nem akarunk beszélni. És vannak emberek,
​akik nem tudnak vagy nem akarnak beszélni.

„A négyszemközti találkozás olyan bizalmas kapcsolatot hozhat létre, amelyben könnyebbnek érezheted, hogy megnyílj. Segítek abban, hogy képessé válj saját magad fölismerni a problémáidat, meglásd életedben az összefüggéseket és kérdéseidre a választ te magad add meg végül. Egyéni rajzvizsgálati találkozáskor az eszköztárat, alkalmazott módszereket kifejezetten rád és a téged foglalkoztató kérdésekre alakítom.” Ildikó

Bővebb informácó az egyéni foglalkozásról: ITT

Ildikó 2021 szeptemberétől péntek esténként kiscsoportos önismereti foglalkozásokat is indít a Patentben, ezekről bővebb információ ITT, vagy közvetlenül a Rajzban mondom el weboldalon.