Magyari Ildikó

Magyari Ildikó​

újrakezdők pénzügyi mentora

Életünk során számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor újratervezésre van szükség – legyen az egy új ingatlan vásárlása, alkalmazottból vállalkozóvá válás vagy akár nagyobb magánéleti változás.

Ildikó 1990 óta a gazdaság legkülönbözőbb szegmenseiben szerezett tapasztalatot vállalkozóként, alkalmazottként vagy önkéntesként – mindenhol a kapcsolatok kiépítése, az egyéni és szervezeti kapcsolattartás, kommunikáció és oktatás volt a feladata. 2015-től független pénzügyi tanácsadóként tevékenykedik, és azt vallja, hogy bár közgazdászként a pénzügyek világában kiismeri magát, mégis inkább az értékesítés emberi oldala, a valódi segítségnyújtás vonzó számára.

Pénzügyi szakemberként célja az, hogy biztosítani tudja ügyfelei számára a teljes körű, pontos és alapos megértést, a mindenkori elégedettséget. Teljes komplexitásukban kezeli ügyfelei pénzügyeit, a tervekhez és az életvitelhez leginkább illő, optimális megoldások kidolgozásában segít.

„A tudatosságot hímeztem képzeletbeli zászlómra, mert hiszem, hogy a boldog és nyugodt jövő egyik alappillére az az anyagi biztonság, melyet a jelen döntéseivel teremthetünk meg önmagunk számára.”